Ako zamislimo da je epruveta napravljena tako da može izdržati nenormalno jak pritisak i toplinu (znači, teško da će puknuti ili se rastopiti).
Zaboravio sam to napisati :)
Printable View
Ne bude zavrila.
Vodena para kao plin treba veći volumen nego tekućina pa zbog nedostatka iste plin bi bio jednake gustoće kao i tekućina te bi bio - tekućina :D
Guglaj trojnu točku i fazni dijagram vode i bu ti sve jasno :)
Tako nešto sam i mislio (ozbiljno :D).
Dankeschön :)
Trojna tocka...kemija...komplicirano gradivo... <3
trojna čegaba?!
banat cu vas ak se nastavite pravit pametni!
:D
ovaj georgy kak je krenuo s tim svojim teoretskim istrazivanjima, uskoro ce preci na prakticna istrazivanja. onak, zivimo u istom mjestu, dajte ga nemojte poticati u naumima i fiksidejama, jos ce mi dic naselje u zrak :freakout:
Ne bude do tebe došla eksplozija ;)
Eventualno nemoj izlaziti iz kuće sljedeći petak kada ću polagati :p
OT: Moštarim se :D
dal se meni samo čini ili ovaj forum je sve manje aktivan ?
ne ciini ti se,otisli turisti pa se da disat napokon :)
svi su f bistrice, pa nema nikoga tu
ot: trgam si prste na gitari lol
Gledam tu neki tarot na z1, lik skida uroke, i ko god ga nazove, kaže "Vi nemate urok!" :lol:
To mi se čini ko laka lova... :D
f0kin nevjerojatno
:mad:
muzu iz dvorista ukrali skuter!! i murija nece doci nit otiske s ograde uzeti, jer kao, ograda nije bila zakljucana. uzas!! skuter vec dvije godine stoji na istom mjestu, prije toga je na tom istom mjestu stajao sogijev baotian, i nikad nista, nikakvih problema. parkiran bio u natkrivenoj garazi pored Unica od starog mog..
a yebote..
nema nade, jel da, vjerojatno je vec u dijelovima? :(
i moja kaciga je bila unutra.. i muzev bubreznjak, i to sluzbeni, s posla :(
Uvijek ima nade..nada umire zadnja.Mozda bude srece pa ga nadju negdje bacenog uz cestu kada nestane goriva.Ako je neka Aprilia ili Piaggo onda slobodno zaboravi da ce ga ikada baci.
yamaha neos, starija linija
ma bojim se da je to vec u dijelovima.. rekli na muriji otvoreno da imaju u naselju par maloljetnih narkica kojima ne mogu nis (?!??!) i dali mu par adresa da prozuji malo uokolo. onak, wtf, zar muz mora obavljai njihov posao?!
drzavo draga i mila.. :angry:
prijatelju su nasli skuter..u vise garaza..al ipak su ga nasli i ljude koji su imali veze sa tim.
al isto tako je vlasnik malo "ispipao" situaciju
Kakva je ova drzavna matura fail.
Frenda su optuzili da je od svoje mentorice dobio rijesenja testa iz njemackog zato sto je imao najbolji rezultat u drzavi.
I sada njoj prijeti otkaz, a njemu ponistavanje mature :D
Pa možda je i dobio rezultate od nje :)
100% nije. Decko je stvarno lumen, prolazi u jednoj od najtezih gimnazija u Hrvatskih sa 5.0 (sva 4 razreda).
Isao je na dvojezicnu nastavu, sada je upisao pravo.
Njemacki zna perfektno, ima C2 diplomu (najvisu koju mozes imat, s kojom mozes cak predavat kao profesor) itd.
buducnost mu je svjetla sa pravom....moja zena ga je zavrsila pa je nezaposlena...
da je toliki lumen nebi bio sumljiv :)
Pa trebali bi biti sretni kaj opće ima tak pametnih ljudi, a ne ih tako sj**at :dunno:
a šta nemre onda opet pisat, il kak već (ak se to opće može opet pisat)? Mislim, ak je pametan, onda mu nebu neki problem opet pisat... (neznam baš ni kak funkcioniraju te mature 100%, tak da :notooth:)
onda je druga prica. tu je sve namjesteno i ako nemas veze onda sipak. izadje "natjecaj" al vec se zna ko tamo radi..
A jbg.
Vjerujem da mu stari nije odvjetnik (ili sudac, nezz tocno), da nebi isao na pravo.
Al boli ga briga, bio je na skoro pa svim fakultetima medju najboljima
Nigdje te kod nas ne pitaju za ocjene nego samo poznanstvo radi. Ja sam recimo zavrsio 4godine za strojara i nedaju mi to mjesto u vojsci nego je na njemu tip koji je medicinska sestra a nema Pojma o motoru ni o flasteru za koji je u skolu isao...