Olić ukrcao gol. :hrv:
Idem van malo...
Printable View
Olić ukrcao gol. :hrv:
Idem van malo...
Netko me upeco, morat cu sad fino sve passworde mjenjat :/
Koji one man show ! Svaka čast, Olić!
A jesu na fejsu svi dosadni s Olićem, počinju otvarat grupe, po statusima pisat Olić ovo, Olić ono.. sad su ko fol svi neki fanovi, a što je bilo prije?
EDIT: eh da, jel moguće ikako provjeriti kad sam napravio facebook? kojeg datuma?
jutro... ;)
prvi dio posla obavljen, odmaranje do navečer...
jučer u klenovniku bilo super...
domaćini ne daju platiti... :notooth:
gt-r nebih znal, al posalji mail njima, trebali bi imat u bazi...
Btw u petak mozda odem na more na Pašman, tocnije Ždrelac... Pa ak je ko tam... :notooth:
Samo pola?
Trebalo bi izbrisati 99,9999% grupa, kvizova, aplikacija, i tih pi*darija...
Kao i 99% idiota koji rade te gluposti i koji svakodnevno "lajkaju" 99999999grupa, kvizova, slika itd.
OT: idem u školu i kasnije malo u kafić socijalizirati se.
jedem sladač! :icecream:
Još bolje da je pobrisao pola aplikacija.
Tako je, trebao je sve te bezvezne grupe i lažne profile, sve te bezvezarije pobrisati, klincima izbrisati facebook i zabraniti pristup.. ja svaku lažnu stranicu reportam, iako vidim da nema učinka, uvjek to radim.. najlakše je prepoznat po onome: "prvo morate pozvati sve svoje frendove". ma prvo te reportam pa uživaj : )
Evo jedna od rijetkih dobrih stranica:
http://www.facebook.com/home.php?#!/...1668011?ref=mf
I pogledajte koliko ima fanova, a svako djete ima mobitel.. a tamo mi ulaze u bezvezne grupe.. strašno.. oće ko s foruma bit admin na ovoj stranici? :D nisam dugo ništa stavljao kada to nikog nezanima, čemu se truditi?
U školi napravio IC prijamnik/ predajnik i čak radi (i ne izgleda gadno) :D (za one koji ne znaju, to je onaj "senzor" na pisoarima :D).
Došao s vožnjice, u Vipu nemaju Milestone.
Kao bi trebali sutra dobiti...
Zna li netko gdje sigurno ima izložena Milestone (da se smije isprobati)?
OT (ne znam zašto ste svi u offtopicu :p): Jedem grah sa kobasicama i tijestom :notooth:
Ajd pa donesi da ti se ispišam po tome da vidimo jel radi... :D
OT: Treći dan gotov i imam zadovoljavajuću statistiku. 333/398 :D
65 to go a od tih ce ih ostat skoro pa 30 jer su nedostupni totalno. Sutra je znaci,game over,a moram i na tehnički s megijem pa ce tu izgorit još iljada kuna koje baš i nemam... :yebiga:
Kako su nedostupni- ljudi imaju tigra u dvorištu ili? ;D
Ozbiljno, pa zar nije obaveza ljudi da omoguće očitavanje?
Daj mi novce da otkupim od škole (inače bacaju, ali ako ja želim kupiti- moram platiti... :suicide:)- pa pišaj koliko te volja. :p
Nema ođe egzotičnih životinja. Bila je jedna pa je dobila volej jutros natašte... :adminrulz:
Ovi sta su nedostupni su uglavnom napuštene ili zapuštene kuće iz kojih su ljudi ili odseleli,ili su umrli i zaključane su,što je i normalno...
Kasniš,pišao sam prije 5 minuta... :D
ah stara nezadovoljna ocjenama (neka -.-'). Kompu otiso procesor, sutra informatika a preksutra more!
OT: gledam rtl...
Bio u pekari i uzeo 3 slanca i doma natrpao zimske salame u njih i smaz'o. Dva crna gemišta i pljuga. Ko budali šamar... ;D
Gledam latinski, a i on gleda mene...
Nikak da ga sredim xD..
Strasno..
Jutro...
Idem u Zagreb po komp i dodatnu matičnu a ne da mi se....
Ideš biciklom pa ti se ne da? :p
Probudio se, trebam napraviti neke pripreme...
Evo mene i ovo jutro na informatiki! Kako krasno.... Nemam naocale pa je cudno blejat u monitor, bar je LCD (valjda...) pa ne ne boli glava tak jako :D
Otvorio sam si paypal račun, kupujem svašta nešto na dealextreme.com :p
Samo što neznam kaj da od podataka upišem pod "state"? Jel tu treba ići županija (grad zagreb) ili kôd zemlje (HR) ? :S