Mislim da u plinari :notooth:
Došao iz škole.
Dobar dan bio, malo je vruće- ali i to je u redu :)
Printable View
Mislim da u plinari :notooth:
Došao iz škole.
Dobar dan bio, malo je vruće- ali i to je u redu :)
Ma, nije...
Ili je električar ili igra nogomet u reprezentaciji :p
aha, ja mislio da nisi procitao dobro :)
btw: upravo skuzio jedan mali bug.. ili nije..
maloprije u svom zadnjem postu sam koristio multi-quote opciju, nakon toga zatvorio tab i sad se vratio i na tvoj post sam kliknuo "odgovori uz citat" i odma mi uz tvoj citat baci i one postove koje sam oznacio sa multi quote..
sad kad odem do tih postova, jos uvijek mi stoji oznacena multi quote opcija...
EDIT: i to samo u ovom threadu,na koga god kliknem "odgovori uz citat" stavlja mi te 2 multi quotane poruke..
u ostalim threadovima, radi normalno..
EDIT2: cak i kad idem na "odgovori na temu" u tom istom threadu, ostaju multi quotane poruke..
ja kod suseda na kompu... cudo... nakon par tjedana na kompu... evo sam da vam se javim :D
Ja sam referent za nejasna pitanja. U slobodno vrijeme dijelim banove svakojakim pejnovima iz ass-a i volim sve što vole mladi. Ne skupljam salvete... :D
Idem van sad... :wave:
Što ti tu ima za objasniti?
Ako znaš što koje slovo znači- mislim da bi ti trebalo biti jasno :)
ravilov- ili piše o nogometu ili o struji, koliko vidim- ne miješa posao i posao :D
Šta to učite u 5. razredu? :)
Kao što možeš primjetiti, da ti znam pomoći, ne bi te sad zajebavao ^^
kidam na spavanje!
1. r. srednje? Pih, klinjo :P
OT: morgen, slažem drugi komp, pregorila matična i RAM pa moram od ostatka djelova napraviti nekaj novoga -.-"
Jutros ustao i stara me odmah obradovala. Vidjela je da sam u deep shit pa mi je poklonila 500kn za rođendan. Hvala mama! :kiss:
OT: 202/398 :)
sretan rojs, ko god da imo, nis nevidim na mobu.. Ocem komp, bar iz zdravstvenih razloga, bole me oci od sitnih slova na mobu xP