Čekam da se nakupi barem za gajbu pive :)
Printable View
Čekam da se nakupi barem za gajbu pive :)
pripit, klopam mesinu....idem scat i onda vidit koj ima zqa jesti!
Pozzz iz okolice Doboja :D
Sinoć dok sam bio na jednom semaforu u Doboju, uhvatio sam oko 10 Wirellesa i svi su bili otključani!
Srećom bratić ima internet (ali ne i Wlan) pa preko njegovog foruma malo posjećujem forum.
Došao iz grada.
U centrima (T, i SE) me napadali neki ljudi s mobitelima.
Gledam mobitel i dođe mi čovjek, vadi svoj mobitel (X10) i počne mi pričati, kaže da je neka promocija (ja mislio da sam osvojio X10 :D, ali nisam) i krene o mobitelu.
Malo laže i izvači se, ali dobro...
Hodam kroz T- centar, "napadne" me prvo neka ženska i recitira mi GSM Arenu, pa joj uleti neki Blackberry tip i počne mi objašnjavati što je Blackberry flat i na koje sve stranice mogu :notooth:
Bilo bi bolje da stave više mobitela za isprobati, a ne neke ljude koji te "napadaju"... :)
odmaranje od jučerašnjeg dana...
ubrzo tekma, pa opet na posao...
i tako to...
Evo, jos malo i u krpe (ne pitajte, jednostavno sam umoran :notooth:)...
Teta mi dosla pa mozda cak i malo duze ostanem budan, danas zajebancija xD
E da, ako ugradim u w705 GPS, ima za javu neke offline mape il nekaj slicno, osim Gmaps? (cist da pitam, znam off, al ajd necemo umrjet :D)
Dobro daj Fico otvori neku temu pa tam rokaj sa pitanjima, nemoj jbt ovdje sve postat..
OT: Jedva cekam tekmu, morat cu je pratit na netu :(
Istina. Off tu i tamo nije problem, problem je sto ti svako malo pa odes u off... :facepalm:
Stvarno ne znam kako ti dodje bas tu pitat takve stvari kad postoji cijeli ogromni ostatak foruma posvecen upravo mobitelima i diskusiji o njima.
OT: Praznici skoro gotovi. :cry: Cekam na Heathrow aerodromu avion koji polijece za nekih 12 sati (da, prespavat cu ovdje).
Se može u EU sa osobnom preko granice? :blush:
ajs ajs bejbi
:laluna:
;avijon:
imam flešbek ivning
Jutro...
Zadnji dan praznika :(
Šteta, taman sam se priviknuo :D
Ma šta mi treba pasoš ili nešto treće? Đizs, kako to? Baš sam računao da mi neće trebat niš više od osobne, ali samo sam htio da mi netko to potvrdi :fakfakfak:
Hm, Zg-Macelj me po HAC-ovom kalkulatoru ispadne 27kn (cijela dionica A2). Jesam nešto izostavio?
U Sloveniji imam vinjetu, a i u Austriji ću je uzet za 8 EUR. Jesam fulao šta? :D Al ako ne mogu preko s osobnom, ode sve u vodu -.-
Pa ne možeš u EU sa osobnom. Putovnica samo.
Možeš u Italiju i Sloveniju sa osobnom, a u Austriji ti treba putovnica
Ah scheiße :\
Znači, 400kn i nadati se da će u roku 30 dana biti gotov passport.
Kolko znam, prijatelj mi je jednom prosao granicu Slovenije sa osobnom, ali nakon skoro 2h nagovaranja granicara.
Hmm, nisam ziher za cijenu [sveukupnu] ali znam da je oko 40 kn bila cestarina do granice Hrv-Slo.
Dalje neznam, jel smo isli sa autom koji ima ENC pa nisam bas gledao :/
Btw Drug Mile, daj mi objasni kak mozes u Sloveniju uc sa osobnom, ako je ona clanica EU, a u Austriju ne, a ona je isto clanica?
Dobio upravo info da u Slo možeš bez beda s osobnom... Valjda postoji neki ugovor između Hr i Slo, dunno.
Anyway, to mi ne znači puno ako mi treba putovnica za Austriju.
Biometrijska? Koliko cca izađe izrada slika za nju (da ne guglam :))
edit: mda, biometrijske su došle tek ove godine, nema veze.