joj, zabavi se i čuvaj se :)
:wave:
Printable View
eto mene take 2... ošišo se (na nulicu) otuširo još malo pa kod starog na ručak pa počinje lagano cuganje......
ajd da vas vidim, ko zna zemljopisss ;D
http://www.travelpod.com/traveler-iq?a35b=4398
ja zapela na 7 levelu
baci oko na moju lokaciju u profilu.. naravno da mi je daleko.. daleko mi je do savskoga doci.. znam da sam busom za manje od 15 min, pogotovo ako vatam ovaj brzi za klinca selo :P
nabrži put:
sesvete kolodvor uđeš na vlak -> 12,5min kasnije -> Zagreb, glavni kolodvor, izađeš iz vlaka -> 7,5 min smrzavanja i čekanja 4ke -> uđeš u 4ku -> ~20min kasnije -> doloaziš na savski most
;D
i šta ti je tu puno... koliko sam puta išao iz Lučkog do Sesveta (i obrnut) javnim prijevozom. ;D
JA crko na 5 levelu ,najmanja pogreška =5 km, a najveća =mmmmm... 16247 km
Jelda da sam dobar? :)
malo mi falilo da prođem i 9. razinu... :-/
al koje gradov daju... ;D
zanimljiva igra... ;D
I ja zapeh na 9. falilo mo svega 1000 bodova za dalje :D Jebeno je što neke države ne prepoznajem na engleskom pa moraš puknuti na slijepo ;D i bude ćorak naravno :rolleyes: Al dobra stvar što uvijek daje neke druge gradove i znamenitosti.
dada, sam se ti izvlači, nemaš poojma :njanja:
BU......
evo i mene, odlučih sudjelovat u slikama i ja...
sređujem tri frtalja terabajta govana na hardu, faking šit, ovo je gore nek da čistim sobu.....
Pozz svima.....:wave:
ubijam vrijeme dok se ne ide na doček...sve spremno....
Također više manje :)
I kod mene posljednje pripreme jer odoh za dva sata na docek... Idemo kod frenda uvikendicu na rostiljanje,a zatim na organiziranu zurku u jednu veeeeliku zgradu koju smo "unajmili" za veceras. Tamo ce bit sta bude... :)
upravo jeo . . . i prejeo se . . .
kod mene nema nikakvih priprema, sve dogovoreno je propalo tako da ću novu dočekati doma za kompom . . .
Evo sve vas lijepo pozdravljam....više se ne vraćam na forum ove godine :p
Budite dobri, lijepi i pametni....;D
Zaboravite loše stvari koje su se dogodile protekle godine i uđite u Novu 2008 godinu sretni, puni samopouzdanja prema ostvarenju ciljeva, optimistični i zapamtite da sami krojite svoju sudbinu....
Sretna vam Nova godina i dobru zabavu svima koji ideju na doček....
Pozdrav.......:wave: