Hush, bejb! :belj:
Volem taj veo tajnovitosti oko mog nika.
...moš si mislit. :coffee:
Printable View
ovo sugerira da je frish(ki) u prošlom životu foruma bio riba
Pozzz upravo se vratio iz Vukovara, bilo je dosta dobro, lijepo vrijeme, ali sam zato i dosta umoran i gladan, a nešto što mi je najviše žao jest što sam u Zagrebu mogao cijeli dan bit na bajku i obići cijeli grad, ako ne i do Maksimira svratit malo.. Sad mi frendovi pričaju kolko im je žao što ja nisam bio.. a sutra kišaaa??!?!
EDIT: pokušao sam i provaliti u wlan nekome, ali ima premalo mreža, ako uhvatim neku, opet je zaštićena ili ima promjenjeno ime.. tek jednu sam našao defaultnu speedtouch-ovo, upisao kod, dobio šifru i probao ali opet nije htjelo iako je signal bio pun..
Ah nesanica...
strgan od umora...
sutra opet isto...
ali jedno veselje, sutra tekma... :cthumbup:
odoh spavati...
:wave:
Razmišljam čemu ovo služi i još o par stvari :D
Glupa kisa mi pokvarila cijeli dan -.-"
Nemrem se ic vozit :(
@Georgy: Pa to ti je valjda USB stick sa mirisom limuna xD
Da, to znam. :notooth:
I od jabuke je- piše ti gore. :p
Ali ne mogu se sjetiti niti jedne stvarno korisne svrhe za taj USB.
Osim da miriše ljepše od "običnog" USB- a...
Također kiša i meni pokvarila dan :(
Malo je i brrr zima :P
Ali USB...
Pa ne nosim ga na glavi pa da mi visi ispred nosa... :D
Evo ja doso doma... Nema veze xP
Inace, taj USB vam je od mirisa BANANE! Zeleni je jabuka, smedji je cokolada, a crveni je ja mislim nekakva... Kupina il nes, nisam zapamtil. Ima vam tog u tisak mediji po kojih 150 kn :D
Dobro pa nije limun nacrtan na kutiji... :D
Znam ja da miriše, ali ne vidim svrhe...
Uglavnom, OT:
Ošišan, idem spavati :wave:
Kako ne vidis svrhe? Pa to ti je jabuka/limun/cokolada kapaciteta 4GB! Pa tko to ne bi pozelio? :belj:
Hahaha upravo to, mozda si i kupim jednom, pa javim dozivljaje ;)
Koi bi vi da kupim, ako kupim? Jagodu (ili malinu nezz vise xD), cokoladu, jabuku, bananu, narancu? :D
Glupi sat! *sigh*
Ima prijatelj od čokolade, i nakon godinu dana još uvijek miriši.
Pokušavam shvatiti kako pomaknuti kazaljke na ručnom satu... izgleda da će one ostati, a ionako gledam na digitalni dio :notooth:
Sjetio sam se kako namjestiti sat.
Komp i forum su meni točni.
Znači, sad je 11:31 :)
Nije mi jasno kako se mobitel sam "ažurirao"- isključim ažuriranje vremena i opet sam prebaci...
Ali, dobro... :D
Ubila me ova promjena vremena...
Meni na kompu pise 12:52 dok na forumu 11:52 :(
Ja sam podesio sinoć u ponoć i sat na ruci,na mobu i u autu. Komp se sam samonaštelovao... :)
Jučer sam Bio u BiH na Renault klub Hrvatska meeting,istukao 400+ kilometara i odlicno se proveo. Sad idem na tekmu lagano,igramo u 4. Viš mi lak. ;)
:wave:
gud lak
mrzim promjenu vremena na ljetno racunanje. taj jedan sat k'o da ih je 5 progutao :( sutra se po starom vremenu u 4 ustajem :( jebenica :(
proljetna destrukcija... :scool:
baš se lijepo ispucao, riješio dvorište, sad odmaranje...
malo kasnije šetnjica...
volim lijepo vrijeme... :cthumbup: