Hihi, nasao...
@Luna,
Obzirom da ti je sisa sad zauzeta iz biolosko-roditeljskih razloga, mogu ja dobit onaj obecani crni asus? :notooth:
Printable View
Hihi, nasao...
@Luna,
Obzirom da ti je sisa sad zauzeta iz biolosko-roditeljskih razloga, mogu ja dobit onaj obecani crni asus? :notooth:
Sutra doma napokon na slobodne dane al danasnji dan nikako proc
Nije ban, kad mi neće nigdje ucitat :dunno: fascinantno :-/
Mario misli da je cool otkako je postao mod :notooth:
rav, ajme, citam jos polukrmeljava i procitam "iz biolosko - radijacijskih razloga"
:rofl:
vriiiiišt
mo's dobit plavi asus :D upravo mi za 2 dana izlazi zadnja rata otplate :D
cionn, lol, znas kaj? sanjala sam te nocas :D da si bio uberhepi jer real dolazi u zg, i da si se napio :D
jel to jedan od prvih simptoma za nabavku kosuljice s vezanjem na ledjima? kad se pocnu sanjati forumasi?
:D
You didn't get the whole picture :D
Ma kaj mi to znaci kaj dolazi kada ce doc sa 3.posgavom i deklasirat Dinamo. Nece biti Mourinha na klupi, onoj seljacini CR7 se nece dat doc... Uvijek je tako pa se i ne veselim previse.
Mario, naravno da se slazem :notooth:
Al ja tu nigdje ne vidim objektivne osobe :hm: :p
Nemoj ignorirati takve stvari, daju smisao mojoj misli :notooth:
Upravo došel doma sa koncerta Vatre. Eto, promukel, izubijan, mokar uglavnom (video-materijali na iPhonetu :whistle:)... Sve u svemu, spavam dok mi se kosti ne poslože natrag na mjesto :notooth:
:pivce: --> :drink: --> :spavanje: --> :mortus:
uvijek isti ljudi secu temama i bore se za jeftinije mobitele i razgovore .......:)
Za 10 minuta počinju prve minute mojeg rođendana, nekak mi se čini da nebu dobro na fejsu.... :-/
Oče mi neko donest Vodku, kad mi već tata neće kupit? :notooth:
@Fico: Drzi se ti soka od jabuke
OT: Dosao sa veterinarskog fakulteta..
Katastrofa, vise mi se gadi sve u pm.
Dodjem tamo sa deguom da obavim neke pretrage, a tamo raspasoj.
Jedan odjel ne moze telefonski dobiti drugi zato jer su ovi ljeni dignut dupe pa je bolje da ljudi setaju od jednog do drugog kraja tog ogromnog kompleksa, da bi onda na kraju rekli da je najbolje da te pretrage obavimo na pocetku, od kuda smo dosli, i to onda uredno i naplate!
Sve bi to bilo uredu da su im cijene ok, tj. da imaju cjenik za male i velike zivotinje, ali ne, oni idu naplatiti 320 kn za bakterioloski i parazitski pregled za jednu malu zivotinju koja u ducanu kosta 120 kn!!!!!
Pa je*** im sve! I onda jos udjem u taj olfo laboratorij gdje ima paucine iznad mikroskopa, po podu slobodno setaju paukovi, na stolu na kojem je maloprije lezao pas na samrti je ostalo jos dlake, a zenska (tj, trebao bi ju nazvat doktoricom, ali mislim da ne spada u tu kategoriju) mrtva hladna uzme krpicu, namoci ju sa vodom i "obrise" stol. Kaj oni ne znaju za dezinfekcijska sredstva? Stvarno je sve otislo kvragu..
PS: A da i ne spominjem kako su frendu ubili africkog tvora zbog nesposobnosti "doktorica" koje su jadnu zivotinju pikali 6 je***ih puta kako bi ju cijelipi protiv bjesnoce..
nazalost, naucio si na tezi nacin (na svojoj, odnosno na kozi svog ljubimca) :( sad za ubuduce znas - vet. fakultet se izbjegava u sirokom, al ono, najsirem luku!!
fakt ap je sto se neke stvari, nazalost, mogu samo kod njih obaviti :(
Da znam, imali smo vec par takvih problema kada smo trebali na rendgen odvest psa, ali kad su nam rekli 500 kn samo za snimanje smo ih fino odj***** i otisli u Austriju gdje smo za samo 40€ dobili rendgen, pregled i ljekove! Pa nabim ti ja takav vet. fakultet... I jos se oni hvale kako su najbolji u Hrvatskoj...yea right!.
Al sad cekamo te vrazje nalaze, jedan bi trebao doc u srijedu, a drugi trebamo cekat od 7-14 dana.. prestrasno..
jucer osvojeno :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...2_192306_n.jpg
Nije ti to bas tako lagano "baciti" zivotinju u smece koju imas vec dugo i kupit novu.
znamo da se salio, al ja bih ga svejedno u top strpala da mi je za moje macketine to rekao :banned: :D