...ma ljudino - sretan put i nauživaj se ;)...i naravno - sretna i Nova godina, i pazi se :)...
... a ja odo...
Printable View
Idem jest....
tak je dosadna nedjelja.....
JA malo gledam nekakve afere od Vanesse Hudgens. Proguglajte o njoj malo za one koji ju ne znaju. Mala je:satan:
evo napravio novi rad u photoshopu i sad skidam nest za mob :P
Evo jedne pjesmice.....nadam se da nije preprosta ili ti vulgarna....:p
Otvorila nam temu Lata
o prčkanju stražnjih vrata,
Po forumu lije suze
jer joj dragi ne da guze.
MUP-ovac je stis'o rupu
***** li mu mater glupu.
Lato, diko, cvijete naš
uvali mu ga kako znaš.
Zavuci mu ga ti do kraja
tamo negdje ispod jaja.
Ako otpor nije čvrst
uvali mu još jedan prst.
A ako kaže "Uh, to, draga"
Odmah ti pozovi Cro Faga.
Martinov lulček je kot metulček
Kot metulček, sredi trav
A ko bo zrasel ta mali lulček
Postal bo velik kot triglav
PS: za sve kojima je jezik nepoznat
metulček - leptirič
lulček - penis
:satan:
Dosta bi bilo za danas gluposti.....;D
Idem ja u krpe.....noć svima.....:wave:
dakle dragi moji i oni ostali, lijepo vas sve pozdravljam i želim vam sve najbolje u 2008.
idem sad dizati utege, ovaj gemište, i pripremati se za sutrašnji dan i noć.
Opet se vidimo u 2008. , a do tada ne radite gluposti kako ne opet morali zločesti crni moderatori ;D imati posla.
:beer: :bigjump:
sta ima forumasi? ja se isto udebljao ovih dana to je katastrofa, samo jedes jedes i jedes.. em kolaci em naresci prsuti ovo ono kod sebe kod drugog.. tovljenje samo takvo. jos treba i sutra izdrzat vecericu neku, pa onda u kasnijim satima sve to podliti snekom vrstom alkoholna pića..
sve je propalo za novu... :(
izgleda da na trg se ide :-/
aj odo i ja polako
laku noč :wave:
'jutro..sad me zvali s posla da ne moram doci :bigjump:
i kaj sad, da idem nazad krmit.. kolace sam napravila.. nemam kaj radit, ne spava mi se, al noc ce biti duuuuga.. hm..
ma idem ja, ko tipicno zensko, pred ogledalo i isprobavat outfit kombinejšns za veceras ;)
edit, u, viđe gle, prva sam! pa dje nam je Ico, forumski pijetao?! :confused:
jutar zbudio se u pol 9 s tim da sam jedva zaspo i budio se svekih 5min..... zvučnici se zagrijavaju odbrojavanje i DERNEK... a sad se idem ošišat...ajd bok...
..dobro jutro!!:wave:
e, da Ico, veceras sam ti u kvartu ;D
a kaj mi cure i spremanje!? ja sam jos dobra. nisam tipican primjerak zenskog roda! da vidis kakvih ostalih sve ima.. cujem kak su curke stavljale exstenzije u kosu, isle na kvarcanje, potrosile vrtoglave cifre na haljinice i cizmetine.. a sve to samo i iskljucivo u svrhu stare godine!! ne kuzim, kaj sve idu u sheraton na docek or what!?
ja cu nabacit zbuke malo vise nego inace, eventualno stavit sljokice u kosu da bljescim ko disko kugla i obuc malo zanimljiviju majicicu neg inace.. i to je to, kakvo kvarcanje, kakav spešl autfit?! tak i tak u tom Luckom nema nis spešl ;D
jebemti staru godinu i dan prije i sve
jučer me dečko dopelja doma i sve super ja krenem u kuću kad ono nema nikoga i nema ključa i ja nemam ključ. super starci otšli nekam i nisu mu ostavili ključ. premrzla sam se i cijelo jutro kišem i kašljem..jebeno :cry:
dobro jutro svima ;)
A nisi još dovoljno veika da ti dadu ključ za oko vrata? :)
jecaammm http://img106.imageshack.us/img106/2830/beeeni4.gif
a uvijek mi ostave ključ kad idu nekam,a mene nema ili mi kažu neka uzmem svoj ključ
skoro sam sat vremena vani stajala dok se oni došli
i onda kad su došli...još gore..oboje pijani ko da imaju 15..pričaju gluposti, tata osmijeh od uha do uha, jedva stoje..
mama psu čestitavala imendan :lol: (jer je govorila da je danas silvestrovo,a pas se zvove Brock lol)
strašno..
a rijetko kad se nacugaju lol
Dobro jutro narode. Evo malo se javljam za kraj. Nova godina je blizzu. Yeah!!!