http://www.index.hr/xmag/clanak/mati...ma/480133.aspx
No comment na ovo :whistle:
Printable View
http://www.index.hr/xmag/clanak/mati...ma/480133.aspx
No comment na ovo :whistle:
Stavljam album art u mp3-ce :D
MediaMonkey?
^^ Vidiš da te za*ebava? :lol:
OT: Izet rula na telki...
Nisam imao namjeru zaje*avat ali je tak ispalo ;D
Rješili smo nekaj prek msn-a, nadam se da će uspjeti.
Laku noc ljudi...
:wave:
Uvijek iz iskustva :P
A lažem, čokolino ne volim jer ružno izgleda, al redovito krkam onaj Nestle Fitness Čoko :blush:
Ja volim lješnik čokolino, ljepši je od običnog :notooth:
jutro...
nije dobro kad te probude radi posla... :-/ :rifle:
ali kaj se mora nije teško... ;)
Kad ti piše u profilu da imaš 4 godine,ja ti vjerujem sve... :belj:
Ja sam na prvu mislio da si dofurao BMW doma. :D
Neki dan sam se parkirao pored njega. To je čudovište i monstrum od auta. :freakout:
Ne bi reko na slici da je velik,al brate,grdosija od auta... :respect:
Došao iz škole.
Nažalost išao autobusom, pa nisam kasnio u školu ;D
Skidam Alijene u HDu :)
Opet na informatici... Lol... Gledamo prezentacije xD
Hahahhaa i nije nam ocjenu zapiso -.-'
Zapisao nam je ocijene. Za prezentaciju, MOZDA? :D
Svi dobili 5, a ja i frend radili o Nirvani (bandu naravno :notooth:) a ove kaj su pisale o Lady Gagi (od danas Macho Gagi ;D ) jedine dobile 4... I pokusavam dobiti informacije o wirelessu u skoli... Jedan ucitelj zna a lik neda... Uzas... Pa kakva je to skola? Ionak sam si dobar sa jednom razrednicom, mozda ona nesto "izmuze" iz njega (pa, kaj ste tak perverzni?!?!?!?). E da brijem da su naj***t zato kaj sam metnul flash player na kompove... :angry:
Došo kući, aleluja nemoram ništa učit za sutra, malo odmora, jutros stari dofuro jednog Golfa, malo ga proučavamo i tak :P
Btw sad imamo 4 auta :D
Da bar imam sad vozačku, išo bi s bilo kojim sam da se pokažem ;D
Bio kod mehaničara,i dijelove koje sam kupio još nije potrebno mijenjat. Prvi ćorak.
Bio sam kod zubara i zbog rukopisa medicinske sestre te zbog mog brzanja,ustanovljeno da sam naručen 18.03. Znači,ćorak i tu.
Ošo kod frizerke da me šišne,al đaba. Nije doma. Ćorak treći.
Šta se sad treba desit? :)
Ti si nešt često kod zubara, to ti je postala rutina?:respect:
Ja sam bio danas kod zubara, utrpao mi inekciju jer mi je morao popravljati zub koji je osjetljiv i na hladno i na vruće, pa mi usta još trnu..:angry:
OT: Pišem seminarski rad, na temu - razvoj te poslovni i marketinški plan Microsofta. A nemogu nikako naći financijske podatke o ulaganjima i troškovima.:banme: