Odlucio sam se za poklon al jos kad bi mi ga neko kupio i poklonio.....suunto core all black
Printable View
Odlucio sam se za poklon al jos kad bi mi ga neko kupio i poklonio.....suunto core all black
ae
treba mi fotic. onak, pod hitno, da si dete slikavam. nemojte me slat tam u bimbijev podforum jerbo nit imam vremena nit sta kuzim. a bimbija nema da njega udavim.
dakle. bilo bi super da je panasonic jer za njega imamo bon s popustom.
i glavni uvijet mi je da je, pazi sad, fotic brz!!
znaci, da nema onoga ti stisnes dugmic i sad se fotic jos 10 sekundi teli bi blicnuo, ne bi blicnuo, cek da si on razmisli..
neg ono, cim ja stisnem, on okida sliku. e, to, mi treba. jel se to zove odaziv kao i kod teveja? :D
http://cafe.mobil.hr/threads/70668-F...ovorođenčeta
kupi u t-comu onaj nadzor pa snimaj dijete iz vise kuteva i poslje samo izrezes sta ti treba :)
http://www.t-com.hr/privatni/interne...deo_nadzor.asp :)
nije ni 10 sati ja sam vec mokar cijeli koliko je vruce a da ne pricam jos o tome da bi trebalo krov oslajfat na brodu i farbat ovaj tjedan....
aj fico pitaj.
a pare, a ono, neki prosjek sto se idijota tice. kaj ja znam, to se sve vecinom danas vrti oko soma kuna, koja stotica gore il dolje. nisam fotomanijak i ne trebam neku uber kvalitetu i opcije, ono, 80x optickog zuma i 868 megapiksela. prosjecan fotic koji nebu riknuo za godinu dana i koji je BRZ :D
e, rus, tenkiju, sjecam se da sam tu temu vidjela u zimi!!
a ovi babyphone-ovi s video nadzorom su mi zestoki. mi kupili vulgaris babyphone, za 400 i nekaj kunica, i super funkcionira. dovoljno mi je da je cujem kad krene kmecati, fakat mi ne treba video live stream iz kimbaca. :D
onda bih radije pljunula lovu za onaj baby monitor koji ima senzor za disanje. to se stavi nekam na madrac i ak ti dete u snu prestane disati (SISD - sindrom iznenadne smrti dojenceta) pali se alarm.
ja sam kumu kupio chico sa dva kanala nekih 500 kn a hvata odlicno-kroz par zidova,jos smo narucili bubu za nekoga bili preko neta(novi iz trgovine) za nekih 200 kn i opet dobar. ako ti treba pitat cu zenu di i kako
jedno pitanje da ne otvaram temu
zena ima htc dezire i palo mi je na pamet da joj ga zamjenim za nesto drugo a to bi bilo SE x2. koliko se to isplati i dal je bolje mozda X10 ili tako nes. trebalo bi imat bolju kameru od htc-a(koja je jadna) i tipkovnicu-fizicku ili kako se vec rece,ekran da je malo veci posto ce mali voli igrice na mobu..
@Rus,
postoji cijeli poseban podforum za usporedbe modela, pa nema smisla ni zapocinjati raspravu ovdje. Osim toga, postoji gumb Uredi Post. :whistle:
kasno sam se sjetio za edit :) onaj prije sam editirao 4 puta :)
neda mi se tamo pitat jer se uvijek nadje neko ko ce rec trebao si pitat tamo i tamo,odgovoreno vec 100 puta....i nema konkretnog odgovora
@Luna prvo moje čestike
Imam najjeftiniji Lumix (Panasonic) koji mi služi da ga okolo teglim ono kako bi se reklo za svakodnevne potrebe. Koštal je nekih 600 kn, a slike su super. Brz je, nema tri dana čekanja bi ne bi okinuo. Tako da ako im je najslabiji model za obiteljske potrebe OK, onda nešto malo skuplje mora te zadovoljit. Pogledaj si http://www.panasonic.hr/html/hr_HR/P...#anker_5367104
LUMIX DMC-G3 je daleko bolji a i skluplji je,al svejedno,ja užicam od stare nekad DMC-LS80 koji smo joj ja i brat poklonili za rođendan ima i dvije godine. Aparat je neskup i jako dobar za prosječne korisnike,pa ako naletiš,imaš preporuku... ;)
Ja imam Nikon L22 i vrlo sam zadovoljan kvalitetom za takvu klasu fotoaparata, a i cijena je stvarno dobra (mada sam ga ja dobio na nagradnoj igri - Smuch i Luna se možda i sjećaju kad sam žicao lajkove :notooth:)
mijenjam lijevo jaje za kubik hladnog odvlazenog zraka
Ih, pa sto ce nekome tvoje lijevo jaje? Sorry, ali takav zrak vise vrijedi. ;D
pa objesis ga za retrovizor. it's a good conversation starter :D
Retrovizor ti je do jaja!
:lol:
ovo me podsjetilo na licitaciju moje lijeve sise :rofl: bas sam nedavno citala te stare teme i rikavala od smijeha..
dete mi je dio sistema -.- ima oib i to sve. [paranoja]trebali smo odselit u sumu i zivjet inkognito[/paranoja]
Aj linkaj to, da ne moram trazit. ;D
Jel to bilo u ŠSR vol II?
ma to je u onoj prvoaprilskoj temi u kojoj se poklanja neka nokija n nesto (tada vrlo pozeljan mob :D ) pa trazi. :D
Omg luna... Ček, a ko ju je osvojil? :notooth:
Eh da, jel kome radi forum hr? meni nece ucitat vec dobrih 4 dana :wtf:
Radi forum normalno :)
Ban :notooth:
Odjednom, čini mi se da bi mogli uzeti f.hr kao primjer :coffee: