Nemoj me izazivati :notooth:
Btw stigao Moon :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e938a282.jpg
Printable View
Nemoj me izazivati :notooth:
Btw stigao Moon :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e938a282.jpg
@seminar
Off topic:respect::crazy::respect:
Ja skinuo Linux Slax pa se sad zayebavam s tim. Pomozite ljudi ovdje. I gledam tekmu na Novoj TV. Idu mi na živce ovi komentatori. Nema do Bože Sušec.:respect:
Odoh polako na spavanje.. :zzz:
Držite mi fige da sutra dobro napišem test iz matematike :five:
:wave: Laku noć
drzim fge (malo kasno al jbg :notooth:). Evo slazem neron i przim frendu CeDeja. :D
trenutno sam spojio Nexus One na komp i pokusavam sinhronizirat podatke :)
trenutno zurim u sunce, ili tako nesto
Da, tesko je to kad vise nisi u iscekivanju, jelda? :p
Imao sam clavus na nožnom prstu pa sam išao doktoru, smrznut je tečnim azotom :) Boli me :(
Smislili smo u skoli nekaj pametnog (ok mozda i ne ali za razliku kaj inace smisljamo, zavrsili bi u vrapcu :notooth:). Dakle, ne boli me ona stvar vec GLAVIĆ! Lol... To jos ok, ali, Made in p***a M. je orginalnije... zapravo istinito, malo razmislite! ^^
P.s. ne mislim psovat, to je bio citat :D
22.5.2010 David Guetta u Areni :D:D
ooouuuyeaaaaa!
Idem brzo to integrala po kartu ;D;D
Došao iz škole.
Lemio neke SMT gluposti- baš je fora :D
ti points ckomi, ti si nedavno bio na dobrom partiju u Doboju
:D
guetta mi ima pokoju dobru numeru, al on je vec izvan onoga sto je u moje doba partijanja zarilo i palilo..
Luno, u pravu si. :) Uostalom i Guettu sam slušao jednom na Exitu ;)
Smuchac, ma nećeš, kakvi... ;D
To bi meni bio zgodan poklon za rođendan, ali imam neki osjećaj da kod nas neće više nikad doći :( Onaj put je bio slab odziv publike.
Čitam i ne vjerujem:
LINK
Odo kumu spojit max teve. :comp:
Došo iz škole, preljepo vrijeme vani, baš mi se ide s bajkom u grad (opet, bio sam već jučer i prekjučer), al frend mora učit.. aa pokušat ću nekog drugog nahvatat :P
ii da jučer idem iz škole i vidim Aston Martin DB9 sive boje, usliko sam ga, danas opet crveni Skyline kod Linksa :)) majkemi ova Trešnjevka puna zvjeri..
Jupiiii
Novi smajlici :cthumbup: :cthumbup:
OT: Idem malo prosetat van
Moram odfurati bicikl na popravak (opet :D).
Stvarno je super vrijeme :)
Dosel sam doma tek sad, a ujutro imal skoklu... Mrtav umoran, jedva dizem nogu na stolac... Ali quake LIVE moram igrati :D
I radili prezentaciju na informatici, ja i frend o Nirvani, super je bas... Inace, radili smo u parovima ;D (ne u perverznom stilu, da nebi bilo suvisnih komentara :notooth:)
A ja sam se baš zapitao tko je kome **** kad si napisao da ste par.
:retardlol:
OnT: Sjedim na fotelji i nestrpljivo isčekujem Malcoma u sredini, jučer sam pogledao seriju prvi put nakon dugo vremena i sjetio se koliko je genijalna :lmao:
:laluna: :laluna: :laluna:
:lol:
Diskriminacija aj bok :coffee: