je li ima neko full veryiju nod32 da mi posalje link na pm???
Printable View
je li ima neko full veryiju nod32 da mi posalje link na pm???
koju verziju želiš?........ja sam bio na nortonu i bitdefenderu i razočaran sam sa njima.......sad sam na nod32 i za sad me jako dobro služi!
ma koja god... ako imas najnoviju... ako nemas moze ba bilo koja nije bitno... samo mi objasni odakle mogu skidati one liste... znas da mi je non stop sve ok???
poslao sam ti link za ESET Smart Security v.3.0.630(dobiješ i fix za upload do 2050!)...........na koje liste misliš???
to je to sve si mi poslao zahvaljujem...
ma mcafee je zakon meni nasao 200 i nesto virusa
jeste najbolji ako nisi druge koristio.
poslano........stavio sam linkove za nod32,ZA Pro i AusLogics BoostSpeed ovdje!....
Ja koristim NOD32 3.0.621.0, virus database 2740 full version.
Našao mi je danas 5 virusa, nijedan koji sam prije koristio mi nije ništa našao.. pa se meni čini dobar
kljuc za sedmicu je sva velika slova "a" samo zadnji je broj 3,svaki mjesec tako
Koji je trenutno najbolji antivirus!
Nitko ti nece to tocno rec ako sam ne probas. Iskustva su razlicita. Prema ovoj anketi Nod32 je debelo najbolji,a mene je jednom shebo pa sad imam AVG koji me u godinu i pol nije nikad zahebavo... Netko drugi ce i rec nesto opet obrnuto od ovog sta ti ja kazem,tako da ti savjetujem da malo prolistas temu ili instaliras nesto po svom izboru... :)
Imam AVG 7.5 trenutno, i prije sam koristio AVG 7.043 i nikad nisam imao problema oko virusa, nekad nekad koji trojan, ali sa ovim mi stalno javlja da je neki klinac u docum & settings u internet files IE5 datoteci, stalno nesto iskace. AVG je email server edition type, zaboravih napomenuti!
Odi u control panel i u add or remove programs te lijevo odaberi tab add or remove windows components i ukloni taj IE jednom za svagda. Jedan je od najnesigurnijih internet browsera i svaki k**** se lijepi na njega. Lijepo instaliraj Operu ili Mozilu i miran si...
Koristim Firefox ali IE sam koristio par dana jer mi se nesto dogadjalo sa lisicom pa dok sam namjestio. Naravno da sam ga maknuo!
svakako biraj provjerene antiviruse i one kojio najmanje opterecuju sistem.
Molim Vaše mišljenje o Nortonu 360
ja sam ga imo do nedavno...bio je odlican i ne zahtjeva mnogo resursa ko ostali symantecovi proizvodi...obriso sam ga zato sto mi je svaki drugi dan radio disk optimization i moro sam napravit backup da bi me ako "stitio u potpunosti"...rade uzmi kaspersky ili nod32 (eset smart security)...
ja koristim aviru vec sedam godina i imam samo rijeci pohvale
Koristim Kaspersky 7 trenutno, prije 6.
NIKAD problema s njim, imam ga oko godinu i pol.
Skinuo s torrenta, ima lijepo key i to je to!
Norton je po meni dobar, ali treba imat 50% rama samo za njega, što je bezveze.
za spyware imam Ad-Aware 2007, isto samo riječi pohvale.
I naravno FireFox, što drugo?? :D
Ali obavezno sa ekstenzijama(addons)!!
Koristim kaspersky nakon što su mi se AVG i Avast pokazali loši.
Trenutno sedmicu,za osmicu nešto ključevi štekaju.Svako malo blacklisted.
I živcira me kod kasp što svaku stvar koju hoću instalirat ili nešto tome sličnom,javlja invadere i ostala sra**.
Nekako sam mislio instalirat nod,jer ga hvala i kažu da je "lagan" za PC za razliku od Kasperskog ili nortona:thumbdown
Taj ti se pak tako duboko zakopa u mašinu da ga se nikako nemožeš riješit. :(
Društvo ako treba kakvih programa,samo javite ;)
P.S.
kako da stavim svoj avatar?
kaspersky je ok...al ovo da se nod ukopa u masinu to ne bih reko al ok...ni s kasperskim ni s nod-om nemos fulat, a sto se tice avatara odes u kontrolnu plocu-promijeni avatar i tamo imas neke koje ti forum nudi a kako bi mogo stavit sam svoj trebas bit "Mali od foruma" (vise od 50 komentara ako se ne varam)
ESET Smart Security po meni je rjesenje bez ikakvi problema. plus sto imam XoftSpySE koji mi je bolji od Ad-Awara jer imo sam priliku koristiti oba na dva kompa i ovaj stvarno sve zivo nadje sto ad-aware propusta neke stvari. Nazalost, nije besplatan al to se da rijesit uobicajenim trikovima
I dalje ostajem pri kaspersky-u...Iako mi ni avast nije mrzak....northon mi ide na zivce jer trosi puno rama a i kad ga treba izgasit...brate,za one koji ne znaju treba muku mucit...