@amater
Navigon Amazon moraš barem jednom mjesečno ukopčati na uključen Wifi da provjeri licence i ima li novijih mapa (karata) . Kvalitetnije je napravljen od klasičnog Navigona s više dodataka i mogućnosti , "bolje radi... "
Printable View
@amater
Navigon Amazon moraš barem jednom mjesečno ukopčati na uključen Wifi da provjeri licence i ima li novijih mapa (karata) . Kvalitetnije je napravljen od klasičnog Navigona s više dodataka i mogućnosti , "bolje radi... "
Možda si u pravu , više koristim iGO , ali Navigon nije loš , baš naprotiv mislim da je bolji , ali nervira me ona "Cajka" koja misli da zna hrvatski ali naglasak i izrazi su ostali s istočnog Regiona . Što je i razumljivo jer jer drugih jezika osim HR za Ex Balkanizaciju nema (jedino SLO) .
Instaliraj neku noviju verziju od iGO NextGen , i nemaš problema sa instalacijom . Sad kako ide iGO na Tvoj HTC ne znam , na mojem HTC One X , nekad je sve radilo ali on nije imao SD karticu . Ovisi i o Androidu kojeg uređaj ima instaliranog . Sve verzije iznad Android 5.1 imaju problema sa instalacijom na SD karticu , jer je Google napravio restrikcije odnosno ograničenja na SD kartici , koja sada u biti služi samo za multimediju (muzika , slikice , filmići) , za nešto ozbilnije poput navigacijske aplikacije mora na internu memoriju . U ostalom vrijedi pokušati sa iGO , ako imaš dovoljno memorije i da ga uspiješ instalirati na SD karticu s obzirom na količinu podataka koje imaju karte , a i dobro je imati dvije navigacije pa možeš uspoređivati koja je bolja . Osobno najviše volim Garmina i ako imam ugrađen Android u autu na koji mi neide Garminova aplikacija , ali za to imam uređaj (klasični Garmin) .
Da i sam sam koristio garmin na nižim verzijama androida i bio prezadovoljan ali sad nakon verzije 5.0 više ne radi koliko je meni poznato.
Na ovom HTC-u je android 6.0.1.
Volio bi probati iGO ako nije prekompliciran. Imaš neki link za iGO NextGen?
Ima ih ovdje nekoliko na Forumu probaj potražit , nisam ni jednog instalirao ne sviđa mi se , koristim stari iGO Primo iz 2013 (Android 6.01) , ali traži podešavanje rezolucije prema uređaju , dok taj iGO Next Gen sve sam odradi .
Nisam to pratio u zadnje vrijeme , više ne znam koji je dobar koji nije , nisam ni probavao .
Ja uglavnom koristim mobitel bez SD kartice , tako da nemam na čemu probavati , a ne
volim nekome dati aplikaciju koju nisam testirao . Uglavnom postavljaju "sirove" programe
koje je postavio na nekom drugom forumu neki Poljak , Čeh ili netko iz ExYu , pa nema ni
HR jezik .
Kad nađem nešto postavit ću na link , samo da uhvatim malo vremena i malčice volje ...
link za navigon 5.22 mrtav !
Navigon ti je mrtav. Jos zivotari, tak da se linkovi ne obnavljaju..
Nadji negdje neki link i isprobaj pa okaci.
evo me nkakon dosta godina.Jer navigopn 5.2xx rado na androifu 10 ?(s9+) skinup bih ovaj 5.2.2. al je link mrtav
Imas amazon, on radi
https://dropapk.to/9pbr4rfwnigb
hvala
Sad je stvarno Navigon mrtav. Još kao radi ali je gotovo sa novim mapama
To se odavno zna samo eto ima još uvijek dobre mape i radi na androidu kao i na Win
Jasno sve ali nema više ažuriranja, tj nije više moguće spajanje na net a prije mjesec dva ili tri sam napravio zadnje ažuriranje mapa. To sam htio reći
Ma da razumijem ja tebe nema više a nije to problem ove mape koje imamo mogu se i ručno ubaciti i sve radi ali sad su još dobre a za par godina će biti loše jer se više ne nadograđuju to je sve kriv Garmin jer on je kupio radi konkurencije Navigon i onda ga ugasio isto kao Microsoft kad je kupio Nokiu i onda je ubio tako je to kod amera samo oni i nitko više sad je huavei na redu pa tko zna tko dalje malo nas navuku pa onda zajeb.
Sve jasno ali teško da neka druga navigacija može zamijeniti Navigon, to sigurno ne. Još radi sa starim mapama ali... Ovo drugo šta postoji mi se čini da nije niti blizu Navigonu. Kad to kažem mislim na sve od jednostavne instalacije pa do postavki i svega ostalog.
pozdrav, je postoji drugi način za ažurirat karte na navigonu?Hvala
jel mi neko može pomoč oko ubacivanja karti na NAVIGON Europe v4.1.3?hvala
Sygic mi je najsličniji Naigonu.. ali nema Here mape nego tom tom,,
Nisi u pravu sygic ima i here mape upravo su jučer izašle here mape 2020.12 i Tomtom 2021.01
Pozz
Jer moze neko osvjezit link na zadnji navigon koji samskida karte, huawei p30 lite, android 10
Navigon je mrtav nema takog linka
https://mega.nz/file/MkY0nJIB#CeJ2l5...-BZ0gRDZlPKAo8
Nadam se da ce ovo ici. Odlicna je,ima i kamionski mod.
TAXI Mičić Tel:065521620
Pozz
Da li ima neku zadnju verz navigona eu al da skidam karte online?nemam komp.tel je s8plus android 9