A dali ima ogranicenje za vip i tomato na minutama? Posto je na prejakoj bilo 800 prema svima, a samo 200(vip i tomato)
Printable View
A dali ima ogranicenje za vip i tomato na minutama? Posto je na prejakoj bilo 800 prema svima, a samo 200(vip i tomato)
Brzina 3G na simpi je drasticno smanjena u odmosu na pretplatu...
Cak je i 4G slabiji na simpi od 3G na pretati!! Zasto?! Zasto prave budale od korisnika?! Kvaliteta razgovora je Takodjer losija.
U prilogu test brzine. Prvi rez je 3G simpa, drugi je 4G simpa a treci je 3G pretplata.http://img.tapatalk.com/d/14/06/23/3y5aruzu.jpg
Ovo treba prijaviti...
Kod mene je sve normalno.
Evo slike za 3G.
http://www.speedtest.net/wp/13200373.png
@robee - 3G brzina je ista. Ide do koliko ti je signal.
4G brzina je lockana na 7,2 mbps i to pise na stranicama tak da ne rade budale.
Kvaliteta razgovora je identicna ostatku HT mreze.
Provjereno u praksi nije...mjereno na istoj lokaciji. Za 4G znam za lock, ovo ostalo je osjetno losije :(
Ne znam. Nikad nisam primjetio razliku između a godinama imam obje stvari(pretplata i bonovi).
Evo ovo je na bonbonu.. Dakle isto mreza HT..
Prvo je LTE a drugo je 3G..
http://img.tapatalk.com/d/14/06/23/e9ema7ag.jpg
Hm, ja sam od danas na simpi nakon dugo pretplate..mozda je nekakav trenutni problem...nadam se
Moguce da je do bazne postaje ukoliko si probao na jednoj lokaciji samo.
Ovako je kod mene na Simpi s tim da mi mobitel podržava samo HSDPA 7,2 Mb/s...
http://www.speedtest.net/result/3584971758.png
Večeras mi ističe Prejaka i prebacio bi se na Prejaku malu.
Deaktiviram Prejaku, uplatim određeni iznos na račun i aktiviram Prejaku malu?
Kakva je situacija sa bonus računom, ostaje ili se briše?
Bonus racun nema veze s prejakom opcijom.
Makni obicnu prejaku, stavi malu i to je to.
Mozes nazvat i SZK da ti oni odrade.
Imam prejaku aktiviranu, 75kn znaci i sad sam ju skoro potrosio pa bi malu prejaku. Malo skuplje mjesecno a vise MB dobijem cega mi najvise i fali i minuta prema vip-u. Zanima me dali jave dan ili dva prije isteka pa da unaprijed produzim da neostajem bez neta i poziva? I ako se odlucim vratiti na "normalnu" prejaku placam 50kn ili 75kn kao "novi"?
U uvjetima pise 75kn samo prvi put pri aktivaciji.
http://img.tapatalk.com/d/14/07/01/ve3u7u3y.jpg
Simpa prejaka. Tek par dana na simpi i vecinom sam tu negdje 5-6 Mb/s...
Imam vec dugo simpa prejaku opciju, iako nije stalno upaljena zato kaj zivim u inozemstvu, ali 5 puta godisnje ju koristim. sad idem na godisnji u Hr i neznam da li da aktiviram ovu simpa malu prejaku opciju za mjesec dana koliko cu biti dolje. No ako to napravim neznam da li cemi nakon toga ostati simpa prejaka opcija.
Moram jos napomenuti da simpa prejaka nije kod mene stalno aktivna zato kaj sam vani. Naprimjer bila je aktivna u 4 mjesecu (uskrs) i kad sam se vratio u inozemstvo na bonu je bilo manje od 50 kuna tako da se nije automatski reaktivirala u svibnju i lipnju --> znaci sad za par dana kad dodjem u HR kupim bonom i ponovno reaktiviram prejaku. I tako je to islo.
Prejaka mi je zbilja dobra i dosta, no ova mala prejaka je primamljiva zato kaj cu sad 4 thedna biti u HR, no ako kasnije nemogu ponovno reaktivirati pravu prejaku onda mi se to ne isplati.
Molim misljenja i iskustva --> hvala
Prejaka i Prejaka Mala nemaju veze jedna s drugom. Možeš u istom trenutku imati obje opcije aktivirane.
Razlika je što Prejaka traje 30 dana, a Prejaka Mala 7 dana što znači da bi morao 4 puta aktivirati Malu opciju za 4 tjedna. Prednost Male opcije jest što ti za 4 tjedna daje 4 puta više svega za 10kn više mjesečno od Prejake opcije.
Drugim riječima ako ti je 1GB i 1000min mjesečno dovoljno onda aktiviraj Prejaku, no ako trebaš 4GB i 4000min aktiviraj 4 Male opcije za 4 tjedna u Hrvatskoj.
pozz svima, trenjutno sam na tele2 na bonovima i nisam zadovoljan njihovom uslugom pa se mislim prebacit ili u vip ili u tmobile na bonove. e sad ne znam jel bi prejaku ili zakon tarifu. moze netko reci kod koje dobijem najvise, sto se tice kupovine bonova i onih njihovih promocija... imam dosta kratkih poziva pa na tome potrosim dosta za uspostavu, najvise ikad sam potrosio gigu i pol interneta. pa ak netko moze preporucit nesto
bonbon:
internet 30 kn = 0,8 gb
razgovori 30 kn = 500 min sve mreže + 700 min unutar mreže
sms 10 kn = 150 sms
10 kn = za mms, parking, roaming, pozovi/sms prema inoz. ...
---------------------------
80 kn
+10%
= 88 kn/mj
ili
internet 30 kn = 0,8 gb
razgovori 15 kn = 200 min sve mreže
sms 10 kn = 150 sms
25 kn = za mms, parking, roaming, pozovi/sms prema inoz. ...
---------------------------
80 kn
+10%
= 88 kn/mj
p.s.
nema uspostave poziva i obračunska jedinica je sekunda
Tebi Ispravljach svaka čast kad ti se da non stop ponavljati jedno te isto, što je već pitano i odgovoreno 100 puta :cthumbup:
@blackhawk53 podforum usporedbe operatera postoji s razlogom. Korisnik @yager se potrudio i napravio tablicu u svojoj temi gdje crno na bijelo stoje sve cijene svih mogućih operatera u Hrvatskoj na bonove.
Koliko vidim ovo je tema za Prejaku opciju, a ne preporuku najjeftinijeg operatera. Ne znam zašto su ljudi lijeni malo potražiti po forumu.
kak si me skurio da sam lijen, svaka cast.
@ispravljach hvala na odgovoru
Nisi prvi koji dođe na random temu i postavi pitanje na koje je odgovoreno mali milijun puta. Razumijem da si došao na temu i da ne možeš pročitati 5-10 stranica u potrazi za odgovorom, ali kada već postoji podforum za usporedbe onda si tamo mogao i postaviti pitanje ili čisto malo prolistati.
Ispravljach dosta pomaže, ponavlja se ko papiga i pitam se koliko će se i njemu dati davati odgovore ljudima kojima je teško malo prolistati forum. Ja sigurno ne bih imao strpljenja.
Sreća pa su na ovom forumu moderatori skroz ok i ne kažnjavaju i najmanji prijestup kao na nekim drugim forumima gdje popiješ karton ako npr. u Vip temi napišeš "Tele2" ili "HT".
Sad sam opet na T-Mobileu i evo slike za 3G. Dakle, skoro duplo veće brzine nego na Simpi na istoj lokaciji.
http://www.speedtest.net/wp/15441441.png
Probaj u isto vrijeme na istom mjestu, ovako nije relevantno
Znam da baš i nije relavantno. Ali na ovom mjestu gdje sam mjerio Simpa i Bonbon dobivaju do 12/2, a T-Mobile do 21/4.