stisni na ikonu od poruka i drži, i samo je stavi gdje želiš
Printable View
Pozdrav! Evo ja sam zadovoljan s mobitelom za sad. Jedino što nikako ne uspijevam je spojit se na internet ali ne preko Wi-Fi (to radi super) nego preko mobilne mreže. Dobio sam postavke na mail, upisao sve kako kaže, sve sve je kako treba biti ali ako nema Wi-Fi-ja dostupnog on meni kaže da spajanje nije uspjelo, da provjerim postavke i probam ponovo. Gasio ga palio sve probao, zvao službu za korisnike (koja im i nije neka) ali ništa nisam uspio riješiti. Ako neko zna rješenje bit ću neizmjerno zahvalan.
postavke/bežično i mreže/mobilne mreže/označi koristi podatkovnu vezu
Pertpostavljam da misliš na "Aktivirajte podatkovnu mrežu". Ako da, onda je problem slijedeći, stisnem na to, pojavi se zelena kvačica ali to ne sprema. Kako da ja to spremim? Jer kad izađem van iz toga i vratim se nazad kvačica nije zelena nego je ona siva kao da nije označeno. Koju god tipku da stisnem ne znam kako da to spremim. A pretpostavio sam da je to.
Evo sve je kako je vugy reko ali treba osim Koristi paketne podatke, uključiti i podatkovni roaming. Jedino tak meni radi. Inače neće. Uglavnom hvala!
E mojim mukama još nije kraj. Kad idem u mobilne mreže i stavim kvačice na prve dvije opcije (obje moraju biti uključene da bi internet radio) i izađem van, mobitel to jednostavno zaboravi i ostavi uključenu samo drugu opciju. I tako stalno. Ja uključim, on isključi. Ne postoji opcija za spremanje tako da je očito neka greška. Bio sam danas u tele centru i reko je čovjek da ga nosim u servis. A pošto mi nije baš pre blizu moram vidjet šta ću s tim. Uglavnom sad više nisam tako oduševljen s mobitelom. Popio mi je već brdo živaca.
jel itko zna jel moguće instalirati macromedia flash player na ovaj mob (ako to uopće postoji za android)? zanima me radi gledanja tv-a. instalirao sam par drugih vrsta flash playera al ne radi-traži baš macromedijin. mislim da sam negdje na ovom forumu pročitao da se to ne može, nego treba instalirat skyfire aplikaciju. pa ako može netko da pomogne bio bih zahvalan, ako ne, nema veze, itako mi nije od životne važnosti...
Evo pogledaj ovdje
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1182020
Evo kupio sam i ja ovaj mobitel i zadovoljan sam dosad.Kad sam instalirao Kies pitalo me odmah za nadogradnju softvera (pretpostavljam na android 2.2 ali to cu kasnije napravit).Koliko sam shvatio prije nadogradnje trebao bi napraviti neki backup i zanima me hoce li mi obrisat sve s mobitela i obne aplikacije koje su bile na njemu kad sam kupio ili ce samo azurirat android. Gledao sam i citao o aplikacijama i kad odem na Market pise za neke igre da ne mogu na ovaj mobitele tipa Speedx ili Raging thunder 2 a sad vidim da ih ljudi imaju.Da li je to do Androida 2.1 i kad se stavi 2.2 onda se i one mogu igrat? Ovo sve pitam da ne bih nesto zeznuo jer mi je ovo prvi android mobitel. Hvala na pomoci
Kad sam ja radio upgrade nije mi se niš obrisalo samo su se malo promijenili rasporedi ikona i dobio sam neke nove. A nisam radio back up.
Za te bolje igre moraš instalirati ovo
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1126905
Eto saznao sam što mi je napravilo 320 kn krivac je GPRS ustvari nije on krivac več i ja.
ej, jel moze malo iskustva ljudi koji imaju sasung galaxy 3?? kvaliteta displaya, kamera, i ostale stvari....razmisljam da si uzmem taj mob ili x10 mini pro pa me zanima kolko ste vi zadovoljni s vasim samsungom
thnx
Displej-OK, rezolucija-premala
kamera-OK po danu (ima autofokus)
kvaliteta izrade-super
ostalo: loša grafika (zaboravi igrice), KOMA! GPS
Za GPS postoji fix. Mob je plastičan, kao da ga je Huawei radio. Samsungov CPU ni uz žestok OC@1300 MHz nije u rangu sa ARMom na puno nižim frekv. Nadalje, jedan detaljčić iz sfere telefona, vibra je preslaba.
Galaxy mini je u praksi bolji telefon, samo je LCD inferioran.
da, al hebes GPS s kojim moras provest pol dana da ga nastelas da kakti radi.... ma razocarenja je mob, al vise nije moj hvala bogu. prodan je!
@cickova13
Daj djevojko ohladi malo, kao da si dala lijevi bubreg za mob pa sad ne valja.
Imam ga par dana, običan low cost smartphone, GPS uhvatim u autu za 50ak sekundi,
to je u rangu mobitela što sam ih imao (Nokia, WinMobile). I to bez ikakvog fixa i sl.
@Inovator
Trebam uzeti još jedan (djevojci) pa se dvoumim između i5800 i S5570,
po svim karakteristikama se i5800 čini za nijansu bolji, kakvo je tvoje iskustvo sa S5570?
@randule. cickova je muškarac :)
dakle, dao sam lovu za mob s tim karakteristikama i očekujem da ispravno rade. kao primjer dajem jeftiniju SE x8, koja fixa za onak sekundu-dve, dakle 50-tak sekundi je KAOS. doduse ja sam uspio imat fix<1min par puta, a jaaaako puno GPS koristim. hvala bogu da sam se tog govna rjesil
Oprosti, na prvu se čini kao ženski nadimak.
Pa eto i sam kažeš da je karakteristika ispravna, dakle radi, mada puno sporije nego na X8.
Reagirao sam čisto zbog drugih ljudi, koji bi zbog tvog pisanja mogli steći pogrešan dojam o mobitelu.
Jer većini ljudi tih 50ak sekundi na GPS ne čini neku bitnu razliku.
Napiši što te smeta (npr. tvoj post #267), a ne okarakterisati mobitel ko govno.
pozdrav
haha, čuj imao sam ga 7 mjeseci, za razliku od tvojih par dana. mozda sam naletil na fals, al imo sam dosta negativnih iskustava, tipa smrzavanja, sranja s tim GPS-om, ....... mob je jednostavno preskup za to sto nudi. sad je jeftiniji i da sam ga platil cca 500njak kn ne bi se zalil, al malo vise je kosto, tak da,...
Ja sam ga platio 800kn i meni je ok. Nisam ni očekivao čuda i čak me u nekim stvarima ugodno iznenadio. E sad ovo kaj se tiče navigacije dal se može vidjet kolko se brzo ide? Jer ja to ne znam (ne mogu) namjestiti.