Naravno da može,ne treba ti uopće PC Suite a driveri su OVDJE,samo izaberi koji kabel imaš i skini ih pa instaliraj a onda uključi telefon na kabel i komp.Telefon će se automatski instalirati.
Printable View
Naravno da može,ne treba ti uopće PC Suite a driveri su OVDJE,samo izaberi koji kabel imaš i skini ih pa instaliraj a onda uključi telefon na kabel i komp.Telefon će se automatski instalirati.
Bok...jer postoji software za N73 music edition sa hrvatskim jezikom gore?? Fala:turn:
Pročitaj temu od početka,neznam napamet od koje stranice je navedeno kako možeš stavit naš jezik.
Ako je tvoja N73 ME kupljena kod nas u Mobisu i ima naš jezik onda ti upoće ne treba nikakvo prčkanje po telefonu da bi stavio verziju sa našim jezikom na njega.
Koji je tvoj product code?(na naljepnici ispod baterije piše) Napiši ga ovdje da vidim koji paket jezika bi dobio da nadogradiš telefon sa Updaterom.
Moj kod je 0544952
Nije kupljen u Mobisu, kupljen je na crno i ja bi si gore stavio hrvatski izbornik...
Trenutno je gore fw V3.0638.0.0.30, 30.10.2006.
Nemam informacija za taj kod,vjerojatno neki operaterski sa europskog područja.
Onda prema uputama o promjeni product koda sa prethodnih stranica ove teme zamijeni postojeći sa ovim balkans što sam ti gore napisao i kad napraviš nadogradnju telefona na Music Edition dobit ćeš i naš jezik u paketu.
Preporučuje se ADSL veza na internet jer će skidati par desetaka MB.
Moze, budem prokopao pa cu vidjet kaj cu uspjet...valjda necu nekaj zeznut i zbrickat si mobitel, hvala ti:turn:
Evo sve sam slozio, hrvatski gore, bez ikakvih problema, hvala ti puno na pomoci:angel:
Evo, upravo sam uspješno upgrade_ao firmware na svojoj 6233...
Sada je gore V05.10.
Malo sam imao problema sa novom verziom Nokia Software Updater_om, ali sve radi...
Pa javim još da li ima kakvih poboljšanja/pogoršanja u odnosu na staru verziju... :spin:
EDIT: evo što sam primjetio: kada sam na mob vratio backup, neke stvari su mi ostale "tvorničke"... Tj ikone su drugačije raspoređene, uključen mi je 3G i uključene su mi one strelice koje prikazuje prečace. :-/ Al dobro, minuta posla za "popravit" to.
Druga stvar koju sam primjetio je ta, da puno brže ulazi u memorijsku karticu, pogotovo u folder u kojem su mi teme (te isto tako brže izlazi iz njega) :)
da li ce mi se slike i ostalo izbrisat kad upgradam software?
Razlika je u boji kućišta u kojem se telefon isporučuje na tržište.
Za ovaj kod od 6233 koji si naveo nađi i za koje države je namijenjen (kao što je navedeno za ovaj 0522842 RM-56 QB EURO-K MIST BLUE UKRAINE) pa onda napiši jer će si netko možda maknuti HR jezik iz telefona ako ga bude koristio.
Engleski je defaultni uz sve u svim europskim varijantama za koju god da državu staviš,za arapske i azijske ne grantiram.
engleski je uvjek tu, makar instaliro KINESKI.
bas super, vec mi 10 min stoji na 2.8 mb downloada softa i ne mrda dalje. popizdit cu!!!
edit: sve proslo u redu, najnoviji soft na nokiji i hr meni također :)
Evo FatalERROR je riješio problem zaglavljenog skidanja softvera telefona,trebalo je restartat komp i pokrenut sve ispočetka.
Na svojoj 6233 sada ima naš jezik a product dode koji je stavio glasi:
0532184 jo dodajem da se radi o unbranded, balkans verziji tako da s ovim kodom možete debrandirati svoje 6233-ice sa bilo koje mreže na generic verziju.
Napominjem da se izmjenom product koda gubi garancija na uređaj u slučaju da nemožete vratiti originalni kod nazad prije odlaska na servis.
--------------------------------------------------------------------
Nadalje,od nedavno se osim postojećih nadograđivati mogu i sljedeći uređaji:
N95
5700 Xpress Music
6085
6086
A za N70 sve verzije i varijante je dostupna nova verzija softvera 5.0705.3.0.1
Jedno pitanje! Sta se desi ako se komp smrzne, nestane struje ili ak padnu windowsi tokom update firmwarea?
N70 uspjesno update-an na zadnju verziju ;) Sve je proslo u redu, primjecujem brzi ulazak u meni, galerija je ful brza, i glasniji zvucnik, video i trzanje jos nisam isprobao, ali navodno je i tu nesto ispravljeno malo...
koja je zadnja ver za 6280/88
pošto imam Prod.code za 6280 nemogui provjerit
kak nemres provjeriti sa product codom?
otiđi na ovu stranicu http://europe.nokia.com/A4305060 i upisi svoj kod i vidjet ces jel ima ili nema
treba kod od 6288