Koliko je meni poznato, ovo je jedini programcic koji je nalik tome sto trazis. Nije narocito funkcionalan, ali, ako si inace "sretne ruke", mozda i uspijes prebaciti kontakte. :)
Uglavnom, tu je.
Printable View
Koliko je meni poznato, ovo je jedini programcic koji je nalik tome sto trazis. Nije narocito funkcionalan, ali, ako si inace "sretne ruke", mozda i uspijes prebaciti kontakte. :)
Uglavnom, tu je.
Ako netko ima info gdje se moze kod nas kupiti Anycool T808 ili T818 moze na pwt jer si planiram uzeti jedan od ta dva-.
I jel netko zna nesto vise o Anycool T900+?
Tnx, ali, hm, radi sve ali mi ne radi phonebook :( Kaže: There is no valid phonebook memory in handset !
a kad želim dodat nešto u imenik Phonebook is not syncronized with PC i onda druga poruka mu je gore navedena... :-/ Any idea? Nije ga moguće sinkronizirati?!:cry:
I ja sam nabavio T-818 i nikako ne uspijevam da mi 3gp video radi u njemu ok,slika i ton se ne slazu iako na kompu video radi ok...neki savjet sto napraviti?
Jeste probali www.mobical.net ili www.zyb.com? (za backup brojeva)
Da, ima još ovih sa dva sima (zanimljivih- u najmanju ruku :)- WND Wind Duo 2000
SHB99
Ovaj mobitel sam imao u rukama. Sranje, blagoreceno. Preplastican. Ima cak neku kopiju Windowsa kao platformu. :D (idoti)
Inace, taj mobitel (ako je to taj) ima i tv. S analognim reciverom. Strasno.
Kiko kako ti radi video,jesi ubacio sto u 3gp. ili avi. formatu?
Ja sam pokusavao sve moguce opcije kada konvertiram video i slika i ton jednostavno idu svaki svojim tokom,a i dogadja se da zvuk jednostavno nestane a video nastavi ici normalno ili obratno.,
Isto tako jos jedan problem je da kada me netko zove na karticu koja je na sim-B ja njega cujem odlicno,ali on ima grozne smetnje-.
Reklamirao sam to pa sada cekam sto ce biti-.
Uglavnom ako kupujete kineze obavezno ga testirajte na ovo-.
Jel netko namjestao postavke za VIP mms i gprs na T808,818 ili 828?
Pokusao sam ali jednostavno nece da proradi nikako....:dunno:
jeli mi netko može reći postavke za mms od vipa za anycool t818?
I ja sam imao problema sa podesavanjem,ali evo na ovom linku imas sve
sto ti treba.,
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...mpx200_vip.htm
pozz,jel zna netko nesto o Dual sim CECT C6000,nisam nasao pa da pitam.. thx :)
jel ima tko CECT P168c,kupio bi al veli vlasnik da radi samo na tele2.pa me zanima dal se moze dekodirat,kupljen u njemackoj..
ima tko kakvu informaciju gdje ima za kupiti anycool t808 u zagrebu?
Od juče imam tel. Anycool T 818, i da li može da se pišu SMS poruke sa tastature, i da li može da se smanji zvuk tokom razgovora u slušalici pošto je neverovatno jak i za svaku pohvalu?
F838 ,dal iga ima u hrv za kupiti?ili preko interneta,a koja stranica?!
Ovdje su kineski telefoni ali i ostali, tu bi trebao potražit: http://www.njuskalo.hr/ostali_mobiteli
Evo imas na ovoj stranici kineza kakvih god pozelis,mozda nadjes neki jos bolji:hrv:http://www.totobay.com/
Zanima me dal ima koji dualsim kinez koji ima dvb-t risiver ili su svi s analogijom? Naravno, da je dobavljiv u HR.
Većinom su analogni.