dobra je ova reklama za Gavrilovića...Đuro Gavrilović:sheriff:
...jel zna netko stvar iz te reklame,mislim da je vrsta glazbe nekakav surf rock...:guitar:
Printable View
dobra je ova reklama za Gavrilovića...Đuro Gavrilović:sheriff:
...jel zna netko stvar iz te reklame,mislim da je vrsta glazbe nekakav surf rock...:guitar:
meni nitko nece pomoci grrrrr:envy:= Citat =:
Izvorno postao mala
napokon sam našao pjesmu od te serije (Joan Of Arcadia)= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pjesma se zove Joan Osborne - One Of Us
pa ak koga zanima
zna netko kako se zove ona pjesma kada frajer trci sumom,reklamira unique vodu ja mislim,a onda kazu wuhuuuuuuuu :P anyone :)
edit:
ah naso sam na 2 stranici ovog topica :)
Jel itko zna onu reklamu za Csi:New York na rtl-u kada žena kaže:"oni su znastvenici na strani zakona i umjetnici svog posla....", koje je ime pjesme u pozadini;
stihovi idu nekako ovako:
it's the only way i know...
soon i'm gonna blow...
ref:day and night i need getaway....
tražio sam lyrice nema...
;nisu bb i open letter to nyc i nisu the who baba o'reily
http://delit.net/music/download.phtml?title_id=334971= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
:)
btw, jos uvijek niko ne zna za onu reklamu za Coca-Colu kad lik kupuje kosulju? :-/ :rolleyes:
Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit= Citat =:
Izvorno postao XaNaToS
jel zna netko koja je pjesma u reklami za seriju vatreni dečki?? mislim da je to na rtl-u...
The Von Bondies - C'mon C'mon= Citat =:
Izvorno postao Atno
Jel zna netko kako se zove pjesma / tko ju izvodi iz reklame 'Pozdrav iz Rovinja' (pljuge) kada ona ženska šeće trgom, baci novčić u fontanu i zaustavi se vrijeme na tren.... Pjesma je na francuskom, laganini.
Pogledaj 4 posta iznad ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Tnx, uopće nisam skužio...
Zna li itko kako se zove pjesma iz nove reklame za sladoled, ja mislim King ali nisam sigurna?
jos tragam za:
- generali osiguranje
- coca-cola light (kad tip kupuje kosulju)
i listi dodajem:
- reklama za hyudai santa fe- ne onu s loptama nego kad tip popara plahtu da se vidi malo auta, drugi odreze zivicu u vrtu itd.
pozdraf!
:wave:
= Citat =:
Izvorno postao Hood
Leo Sayer - When I need you
potpisujem= Citat =:
Izvorno postao L'na
molim da mi kazete koja je melodija tj pjesma u reklami za old spice kad se onaj tip tusira i sve se ledi za njim?? :-/ :-/ :-/ :-/
moraš pričekati da neki pripadnik ljepšeg spola vidi tvoje pitanje...jer mi "muži" ne gledamo druge "muže" kak se tuširaju;D
e decko je komad pravi.aaaaa ;D
i pjesma je dobra,tj samo je muzika..heeeeelp!!"!!!
za csi je netko davno stavio link sa svim stvarima...
nego mene zanima,znam da nije stvar iz reklame...
čuo sam malo na z1 neka rock grupa sa general woo-om...na spotu su na nekom otpadu i neki lik šprinta....i dečki baš odvratno super sviraju....isti sum41 ma još bolje....mislim da se zovu nekak na a...
evo našao adastra a stvar se zove pusti.....ima netko?
jos jedna stvar na mojoj listi trazenih. rijec je o:
-> T-com reklami za webbill- kad sjene igraju nogomet a pozadina je rozo-bijela. hmm... valjda ce je netko uociti. :rolleyes:
pozdraf!
sto se tice adastre,pjesmu Pusti mozes naci na njihovim sluzbenim stranicama:www.adastra-band.com...pa onda ides na media..imas tamo i njihovih drugih pjesama..zakon su stvarno,preporucam slusanje..a na jesen preporucam i kupnju
njihovog albuma,trebao bi izac krajem listopada..
zna tko pjesmu iz reklame za sprite kad neka ekipa skače u bazen koji prestavlja nogomento igralište? ayd please da više netko posjeti ovu stranu jer nitko neodgovara u razmaku od mjesec dana
geez
Jel ima neko da zna kak se zove ona pjesma iz reklame od sprite-a, kad se košarkaško igralište pretvori u vodu, valda....
ugh,ovak reklama za sprite - pjesma je napravljena samo za reklamu
a da netražite jer sam aj već našao nova reklama za t-mobile
kada cura i dečko razgovaraju pa se na kraju sretnu:
mercury rev - in a funny way