Certifikat i ili potpisivanje.
Ne mogu sve postove citati,pa sorry ako je bilo o tome rijeci.
Naime za E71 nisam mogael nikako napravit cert ili bar potpisati Helloox,pa sam na Ipmartforumu nasel da covijek (nicesoni ash) potpisuje certifikate,to obavi u roku par dana svaka cast. :respect:
Na PP se posalje Imei moba,ja sam navel i tip i email adresu (potrebna radi certifikata)
Nakon slanja podataka napravite novi new reply sa tekstom npr: i sent email,i waiting thanx in advance.(kasnije je lakse naci post od njega).
Evo link gdi sve objasnjava http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=343591
Dok certifikat bu gotov stavit ce ga u neki post (za vise korisnika moze biti isti cert).
Nakon toga si sa Free sign aplikacijom na mobu potpisete Hellox i instalirate istu na mob.
Naravno certifikat valja sacuvati za ubuduce,slucajno da treba nekaj drugo potpisat npr za moju E71.
Nadam se da sam pomogel.
:hrv:
Certifikati i budalastine
= Citat =:
Izvorno postao
filipac
kako dobiti jos jedan certifikat ako sam vec jedan iskoristio s OPDA. Pitam zato sto se nemoze koristiti 2 puta isti IMEi...???????? Hvala
Napravi si ovo iz posta 1054 kaj sam opisal i to je to.:bat:
Kako najlakše hakirati Nokia N95 8Gb v31
Stavio sam na svoju n95 8gb novu verziju soft. v31.0.015 pa me sada zanima koji je najlakši način za hakiranje nje. Googlao sam ali ipak da vvidim da li netko ima neki lakši i jednostavniji naćin. Hvala. Nadam se da nisam ovim postom povrijedio pravila foruma.