Pa kaj nije 0 najrjedja grupa??? xD
OT: Jedem cokolino ;D;D
Printable View
Ne, AB je najrjeđa- ali 0 je najkorisnija (i najrasprostrenjenija).
AB može primati od svih krv, a 0 može dati svima.
Evo, ja sam dao svoju krv (ali nemam pojma koju grupu imam).
Skoro sam ubio nekoga- trknuo sam sestru iza sebe, ali je taman izvadila iglu :notooth:
tak ti i treba kad se zaje... Mislim, zafrkavas! XD
Pa logicno je da je baterija na 100%, ne 99% =/
EDIT: Imam problem, nece me se spojit na WiFi u skoli ni u crkvi, a password mi je tocan... Samo kaze Greska mreze O_O A i kaze mi Spojeno!
Probuši na boci rupicu na dnu, pritisni je prstom, napuni bocu vodom do vrha (100%), makni prst s rupice i u tom trenutku više nemaš 100% napunjenosti boce vodom. As easy as pie.
Kad već pričate o krvnim grupama, malo ću se pravit pametan :D
Učestalost različitih krvnih grupa među bjelcima:
Grupa | Postotak
0 (nula) | 47%
A | 41%
B | 9%
Krvna grupa 0 je u slučaju opasnosti univerzalni davatelj, a AB univerzalni primatelj.
Mislim da krv mogu donirati samo punoljetne osobe, ali krv mogu vaditi (ako ste recimo bolesni) svi.
Šta ovo bi prije koju minutu u Zagrebu, padaju pahulje veličine kruške ;D
Ja sam dosad 10 puta darivao krv. 0+ :)
Idem na maškare,a doma sam najvjerojatnije sutra ako bude sve po planu... :drunk:
jeee, nakon duugoo vremena položio ispit, bravo ja.
Zadovoljstvo je, ali ima nešto što me "grebe" nevezano za to, a opet "grebe". Sve si mislim da ću se ići istrčati.
A je i to kaj velis... :D Inace mi je na starom SE-u pisalo 100% barem jedno 10 min xD
A ni ne radi mi nikaj zbog USB sticka, nece mi ga ucitat... O_O
Jedva se sjećam kakav je to filing :D
Al uskoro ću se podsjetiti, upisujem specijalistički ovih dana pa i mene čekaju te "muke" po ispitima... opet!
Pa i nema baš puno :p
http://www.exploratorium.edu/pi/Pi10-6.html
A ne, ne, nije ovo copy/paste sa wikipedije, ovo je iz moje stare bilježnice iz biologije :D
Neznam koji k**** se dešava samnom, zadnja 4 dana me boli trbuh (nemam nikakve ostale simptome, samo me boli), na desnoj ruci mi dva velika crvena kruga (vjetar mi sk*rio ruke), pa peče, iako sam stalno mazao masti i kremama, džaba... , leđa me često bole, osjećam se ko starček, kao da se raspadam, mrzim ovu šugavu zimu, jednostavno me uništava..
od svih darivanja krvi najdraze mi je bilo ono u vojsci kad smo dobili po 0.5l vina kao da malo nadoknadimo to sto smo dali.:crazy:
gledam HTZ...;D
Ja ni neznam koja sam krvna grupa:banme:
A kamoli da sam još donirao krv:banme:
Ne ponosim se time, no nikad nisam ni razmišljao o tome.. Morati ću nešto promjeniti u svezi s time.
OT: Sutra počinje korizma, tj. večeras u 00:00:01. Odlučio sam ostaviti cigare, stoga ljudi, drž´te fige..:respect: Šala, mogu ja to.;D
Ja se odričem učenja, spavanja i bezalkoholnog pića ;D
Slusam Aca Lukas-Reci i umirem od smijehaaa xDD..
OT: Odo corit..laku noc ;)
Korizma? Ja se odricem pameti! ;D
Ohh kako volim ovaj ZET...Uvijek nesto za*ebe kada netreba xD
U cijelom Novom Zagrebu ne voze tramvaji :DD...
Vrijeme je da pocnemo pjesacit :lol: