Jutar! Evo Slusam AZ using streaming! ;D
Printable View
Jutar! Evo Slusam AZ using streaming! ;D
evo ispija se kavica i malo surfanje sa mojom nokijicom
Jutro :wave:
Pitam za Zločin i kaznu da vidim da li se isplati pročitati. Očito da :)
OT: danas je day off! Dobro, radi natjecanja iz njemačkog but who cares... bar me ne pita biologiju... :)
Ne, stvarno je dobra knjiga.
Film je isto dobar ;D, ali mi je pokvario čitanje knjige (pošto sam znao kraj) :notooth:
Učim...kao... ;D
Odoh kod druga na sony da igramo pes-a....
evo kavica se pije jel tko za jednu ....
Moji mačori bili na kastraciji...
Bokci, moram im sada naći adekvatna ženska imena ;D
Mene hvata panika,jer sledece sedmice kod nas u BiH pocinje skola....preko raspusta je bilo toliko zadace,a ja nista nisam uradio :(
I razred Gimnazije...covjece ne mozes vjerovati kako je tesko,ja jedva tricom prosao...
Sta ima kod tebe?
nema veze kaj nema zenske, da nije to uradio macori bi, posebice u ovo doba godine, lutali okolo, urlali (a znamo svi kako urla macketina koja se tjera) i u najboljem slucaju dolazili doma nakon dana i dana izbivanja, gladni, prljavi, smrdljivi.. u onim gorim scenarijima niti se ne vrate :(
moji su obezjajeni cim su napunili 6 mjeseci. i sad su super.
LoL, pa znam kaj sam rekel, ja sam se šalio ako nisi skužio (a očito nisi ;) )
Počeo sam ih iz zafrkancije zvati Sivka i Čupka (inače su Sivko i Čupko).
Imam i trećeg monstruma (ima 6 kila) koji nije kastriran, ima 6-7 godina. Nema ga mjesecima, šepa, zmazan, razgreban, ćorav na jedno oko... Bolje da ostanu bez... khm, da, muda, nego da budu ko stari mačak...
Dolazila bi alimentacija... ;D
Došao iz škole, gledam što ima. :)
Danas mi zubar s nekim phahom pod tlakom rasturio sve zube. Sad su bijeli ko da su novi.... :notooth:
Da samo vidite sta sve izađe van nakon 6 godina pušenja (cigareta)... :Puke:
190 novčića :comp:
Budem i ja pitao tetu zubarku da mi malo rasturi kamenac.. 5 godina sam pušač.
Stari,ima da se naježiš kad moraš ispljuvat van.
Spakovali su me u neki papir,zubar stavio masku kao da ide kosit travu a ja se usro... :D
Kad je to krenulo.... Nista ne boli,a sprica po cijeloj sobi... :D
Vrijedi svaku lipu vjeruj mi... :)
To inače ne skida kamenac nego smeće sta se skuplja po zubalu od kave,hrane,cigareta i sl...
Odoh van... :notooth:
a to nije bas niti zdravo, posebice cesto raditi, jerbo skida i caklinu, istanji je pa su zubi, kolko god da se bljesciju, osjetljiviji i podlozniji kvarenju.
nu mene, pusac sam 11 godina pa nijesam isla strugat zube. al dobro, moji zubi su i bez toga stravicno kvarljivi.
Jos sam ja mlad za to...
al mogu misliti sta se sve skupi medju zubima....fuj