joj kak vi dramatizirate XD ajde oprostit cu vam kaladont... Necu jos bit u svadji sa moderatorom (tetom lunom ^^) ;D
Printable View
joj kak vi dramatizirate XD ajde oprostit cu vam kaladont... Necu jos bit u svadji sa moderatorom (tetom lunom ^^) ;D
Spremam par filmova za convertiranje, pa da ih ubacim na Omniu :)
Jedan lik mi nudio u zamjenu za Omniu N73 i iPod 80 GB.
Ja reko nema šanse.
Buraz kupio Aino, večeras-sutra stavim par slika uslikanih s njega :)
dosao iz grada sutra pravac rijeke tocnije kukuljnovo, pa odo na spavanje :wave:
Ljudi moji pa šta je ovo, gledam RTL opet počeo emitirat Prison Break, kolko me sjećanje služi, ovo je već 2. put da emitiraju 3. sezonu (jesam u pravu?) i započnu od 5. epizode.. Pa ovo nema nigdje, kakvi idioti nevjerujem..
A kad ikad smo mi tu s foruma tražili linkove i jedva čekali kada će izaći nove epizode 4. sezone i film.. Još jednom RTL dokazuje kako su glupi..
polako se privikavam na windows 7 i uživam u istima... ;)
ja san se bas lipo ppija s rodicinim muzom :) odo sad gledat trecu sezou roswella
Ma mogo bi sada do jutra nabrajat o RTL-u sve i svašta, ali mi se neda više o njima razmišljati jer čim pomislim na njih odmah sam živčan..
U utorak ujutro prije škole kod zubara, u srijedu prije škole na sistematski... Nemože bit gore.. čovjek se nemože pošteno naspavat ni kad ide popodne u školu.. Još samo sutra i onda ima da prospavam cijeli vikend :D Ovih dana neznam kako izdržim u školi, previše sam pospan i dekocentriran.. Naviko sam se preko praznika dizat u 11 :)
Pa, da...
Trebali bi uvesti neki prijelazni period, u kojem se samo dođe u školu i potpiše (i ode doma)- da vježbaš rano ustajanje ;D
OT: Došao s vožnje- preporuka svima koji se idu voziti: rukavice dobro dođu :nohands:
Jel valja čemu onaj uhu patafix? I jel to pušta drek po zidu kad se skine (plavi zidovi jbga)? :)
Trebao bi mi za poster pa ono, ne želim da padne u neko doba noći uslijed čega bi vjerojatno nenamjerno napunio gaće..
Kazu da ne drzi bas (ovisno o podlozi, jel), a i da je moguce da ostavi fleke po zidu.
Mda, znači marketing opet pobjeđuje. Tnx, uštedjeli ste mi kune :) Selotejp ftw!
Uzmi Moment. (onaj žuti ljigavi) Malo ga nanesi pa ga ostavi minut da se malo stvrdne i metni na zid. Kasnije se pretvara u žvaku koju ćeš eventualno kasnije lako skinut. Jel ostavlja tragove ne znam,al ne vjerujem. Inače sa sve i svašta je vrhunsko ljepilo. Ne zajebavaj se sa onim trenutnim jer ce ti uništit poster i morat ćeš za skinut to sa zida oštemat.
Idem van malo... :beer:
patafix ostavlja fleke.
znas kaj ne ostavlja, ili ih zasita ostavi jako jako rijetko? onaj zuti selotejp, onak papirnati? znas na kaj mislim? s cim se kelji kad se kreci?
Ja onda imam jedan uber jaki zid koji je otporan na fleke patafixa :banme:
Jedino kaj mi je "pofarbalo" zid je glupi kabel od monitora..sada iza imam na zidu ljepu ravnu debelu crnu crtu xD