Nije valjda... Aj ne umires napiso si ovo ko da se ides ubit (ne od alkohola, mislio sam na ono drugo ubijanje ;D ).
Printable View
Nije valjda... Aj ne umires napiso si ovo ko da se ides ubit (ne od alkohola, mislio sam na ono drugo ubijanje ;D ).
http://java.sun.com/docs/books/tutor...ign/index.html el se ovako mogu potpisat java aplikacije? I Smuchac, nekako mi tvoj avatar lici na onu slikicu skroz dolje lijevo ;)
Bio na poslu i kao nešto radili ;D (jesmo radili ali ono full cool opušteni i zajebancija do jaja),
poslije posla zapeli u lokalnom bircu (samo 4 piva ;))sa prekrasnom mladom Mađaricom (konobaricu kao da su sami bogovi klesali) čestitali joj novu i pošli doma! ;D
Došao kući, tuširanje & brijanje, ručao i sada malo opuštanje na netu prije prasetine iz krušne peke i ostalih đakonija koje idu uz to.
Nova se slavi u užem krugu prijatelja!
Sretna vam Nova i nemojte raditi ono što ja nebi. ;) ;D
pozdrav ljudi...
evo da ja napišem zadnji post za ovu godinu... :)
u iduću ulazim sa 6.206 postova...
Do pisanja, iduće godine... ;)
evo bas idem jesti treba napravit dobru podlogu za veceras ;D
sve najbolje u novoj 2010-oj lijepo se provedite, nemojte pretjerat s alkoholom pa da vas nema 2-3 dana na netu. ;D;D
:wave:
Dobar provod svima večeras! Sretna vam nova 2010. godina :beer:
Sretna vam Nova 20.... ček, koja, aha, 10. godina, puno sreće zdravlja i alkohola!
vid. gle. vot iz difrnt?!
Difrnt je godina koju ces se sad morat naucit pisat posvuda. :belj:
houli tvrda stolica.
taman se mavikla pisat novo prezime (lazem, nisam) a sad se moram i na novu godinu naviknut?! i to pazi bezobrazluka, na dvije znamenke, a ne jednu!!
Samo zamisli da je godina binarna, s tim da je netko sje*o prvu znamenku. :p
Ili se jednostavno pomiri s tim da ces sve (i godinu i prezime i ostalo) pisat krivo, pa ce ti bit svejedno. :belj:
sretna Nova godina
Upravo sam postal na "zajebancije" ono kaj sam htel postat ovdije :S SRETVA NOVA GODINA! xD
šta sam se ubio... ljudi idem dalje špat, u pol 6 sam zaspal... laku noĉ, može i dan
Kavica sada - mamurluk & oštečenje sluha od jučer! ;D
Da,to je taj šta maše vec fju jirs kod mene... ;)
OT:
Došo doma u 4 sata. Kako sam reko ono s ozvučenjem,zuji mi u ušima još uvijek,al opet puno manje nego kad sam oso spavat jutros. Nisam nešto baš dobar jer mi se još sve vrti,al bit ce bolje... Predao sam dežurstvo kolegi. Ovo mi je druga godina zaredom da su mi ga uvalili za Božić i Novu godinu,pa se nadam da neće i dogodine... :D
Morat cu jos malo odspavat jer mi baterije nisu pune... :zzz:
Svima sretna nova 2010. Godina!!!!! Sve najbolje!!!!
E da ko je od vas aktivan na lockerz.com? Vidim sprema se redemption, ali neki kazu da je cak i bio za novu :(
Subota i to neradna,a sve planove s*ebala kiša. Jesam baksuz,nema šta...
danas odrađen povrat cuge, sad par dana odmora... :)
u ušima mi još zuji, ne od sounda na koji sam naviknuo, nego od detonacija... ;D
nije pametno stajati ispred kućice za kontejner kad u nju baciš zengu...
zuji u ušima i nekoliko dana kasnije... ;D
igram Mafia Wars na facebook-u... :notooth:
Odo na Platak dve grude snijega baciti...
dosao kuci bio u gradu, situacija tipa u onim kaubojskim filmovima kad se oni kolutovi trave kotrljaju i nigdje zive duse nema :bigjump:
Nestala mi opcija Load iz Fallouta 3 :jehon:
A imam save folder i u njemu sve fileove- 1.17 GB...
EDIT: Ipak radi, LIVE mi je smetao :)