Re: Android aplikacije- zahtjevi, savjeti i diskusije
Da, i zato isto. Sad mi skype ne želi se logirat npr. Probao sam sada copy/paste sa es file explorerom i radi. Sviđa mi se da imam apk koji mogu instalirati. Ne volim baš backup..to tamo gdje su bitne postavke.
Da znam, user su na /data/app.
Znači ne ostaje market link nakon copy/paste? To mogu sa mybackup ili titanium povezati? Mislim da sam tamo negdje vidio market link opciju.
Volio bih imati apk koji mogu instalirati offline po potrebi. I da bude kao da je s marketa instalirano - znači market link. A titanium znam za backup gdje imam 3 fajla, i korisničke postavke...
A titanium vs mybackup - koji bi bio bolji tj. pouzdaniji. Imam oba kupljena. Bilo za vraćanje na isti mob bilo ako kupim novi mob?
Da ne kompliciram sa ovim copy/paste ručno...iako mi se više sviđa..
TB znači. Ionako ga stalno koristim. My backup je odličan za kontakte pa ga zato koristim.
A TB ima i enkripciju. Inače jel zna bit kakvih problema ili grešaka pri vraćanju backupa - na novi mob ili nakon factory reseta? Romove ne stavljam zasad - bootloader zaključan, garancija itd...
Imam root kao i cwm /x-parts. Xperia Ray.
To sa es file expl. moram vidjet. Na njega sam zaboravio. Pretpostavljam da ostaje market link?
Probao sad i copy paste i ostane market link-restart jedino treba čini mi se da bi prikazalo app.
To je to. Es file explorer radi dobar posao. A druga opcija, naprednija je Titanium Backup.
Mybackup ima na mobilism. Probaj es file explorer. Netreba root za user apps čini mi se.
Molim vas, app za blokadu media scanner. Jel ono bila prije aplikacija media scanner root? Ili slično.
Jel netko koristi to?
Ima ih (pre)vise i na kraju se svodi sto ti ljepse izgleda. Meni je Endomondo dobar, ali nisam ga dugo koristio, mozda su ga i pokvarili u medjuvremenu.
Strava ti je za bike super. Ako ništa drugo samo i čisto bajkerska je. U početku je imala siromašan UI, ali sada stvarno izgleda jako dobro. Imaš sve šta ti može uopće za trebati. A imaš i ture ostalih članova, pa možeš naći nešto zanimljivo.
Map my ride je meni isto bila dobra.
Ma sve one su dosta dobre, samo stvar što ti se ovako na oko svidi. Šta se tiče funkcija, sve ti je to poprilično slično.
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
= Citat =:
Izvorno postao
domy_os
Negdje na XDA je bilo napisano kako ga totalno ubiti, ali nije baš pametno, potraži...
Nebi ga baš tija totalno ubiti... ;)
Ma gledam kako što više izvući iz aosp romova, pa tražim... i tražim....