You're breaking my balls, dude :D
Pročitaj ponovno svoju zadnju rečenicu gdje spominješ Zg, pa pročitaj moj dodatak, pa zaključi tko je gost i gdje ću se ženiti. I prokleto dosta o ženidbi!!! Imam tremu :o
Printable View
You're breaking my balls, dude :D
Pročitaj ponovno svoju zadnju rečenicu gdje spominješ Zg, pa pročitaj moj dodatak, pa zaključi tko je gost i gdje ću se ženiti. I prokleto dosta o ženidbi!!! Imam tremu :o
Ajde pa nije to ništa strašno oženiti se.
Ja sam to učinio kada ste vi imali oko 10 godina :belj::wow::lmao:
Lol, nis od moje ženidbe kojih desetak godina ;D kakva ženidba, udri po kompu i ko ga šiša (frizer ja mislim ;D ), a i 4 sam iz lektire dobil, haha! Same pohvale od staraca, i klasićni:"Možeš i bolje da hočeš!" E AL NEEEEČU! XD
Aj, ak vele da nije strasno, ond nije, ženi se, imal bus klope gotove, ćistu kuću (na žalost XD) i "odmora" navećer! Ne pitajte me od kud mi inspiracija XD
Odigrao s frendovima jedan team deathmatch... Taman 8 sekundi prije kraja na 51:51 ja koknem snajperom obojicu protivnika koji su se sakrili da ostane neriješeno... :rifle:
Sad idem pred telku spavat... :zzz:
Laku Noć INSOMNIJACI!
jutar
neka bijela sranja vani
ajmo mijenjat gumbije na autiću....
Dobro je ako prije toga ne moras ocistit auto od bijelih sranja...
OT: budan od 5... Ne znam sto mi je. :dunno:
budan od sad... ;D
neko odmaranje, večeras neki lom opet... :)
Umoran...
Pada snijeg :(
Stara me spremila za bolnicu kao da se selim tamo ;D
A idem na 2 dana.
Ima li koga u Dubravi u bolnici- da se upoznamo? :notooth:
Kak ubrzat ovo govno od kompa, kad smo vec kod govana? XD nest mi se usporio u sadnje vrijeme a i na sticku mi Avira kaze da imam "virus" kad ga got prikopcam, ja skeniram, sve 5, i posle opet isto... Pomoc?
Zašto ne u Dubravu?
Dati će mi samo lokalnu- pa pobjegnem ako mi krenu rezati nogu ili tako nešto ;D
Ma, imam neki tumor na usni :nolip: :notooth:
žorži, pretpostavljam da je benigno, al svejedno uzasno zvuci :(
get well soon
i moj muz bolestan, kuri skoro 39, kaslje i boli ga koza na dodir.. kaj ak je svinjska gripa?!
we're gonna die!! :panic:
a nismo nit dva mjeseca braka odbrojali :D
Ma, to se samo zove tumor- nije "tumor" tumor :)
To mi "posijeku", ostanem preko noći i idem doma ako je sve dobro.
Nemoj mi samo po busu kašljati i kihati... :belj:
Eto, gledaj danas na 1. vodič za preživljavanje :notooth:
frish- koliko znam- samo jedna.
Ona velika, kockasta, zelena ;D
I ja sam nešto polu-bolestan. Takva je sezona :o
pogledao dokumentarac Home do pola.
Genijalan uradak.
drugu polovicu si cuvam za sjutra ili kada cu imati opet malo vremena u miru nastaviti.
a usporedo sa gledanjem skidam verziju u full HDu. Zato se isplati imati imati dobar monitor !!!
Došao iz bolnice.
Zašili mi usnu- izgleda kao da sam na Botox išao ;D
Tip na stanici me pitao jesam li se to ja tukao s nekim Vrabecom :lol:
Elou... Baš nemam vremena se javiti ovdje ali eto, sad mogu :D
Šta sad radite? ;D
trazim nesto al neznam ni ja sto trazim
Evo završio igru koju igram povremeno već neko vrijeme!!
Sitna ali dinamitna ;D;D :loco:
Samo 50 nivoa!
Naravno, najbolji sam u Hrvatskoj. :drink: :hm: ;D;D;D
http://slike.hr/slike/1/10025_37310.jpg
ISTINA NEKI 400-ti na svijetu ali i to se broji! HEHEHEHE :loco::spin:
Našo neke punjene paprike u frižideru. Jednu sam ispraznio... :eat:
Odo spavat... :zzz:
ubrzo na spavanje, sutra arena... :D
:wave:
Joj da znate kako je dobar osjećaj kad ti umjesto u P.U (pogonski ured) pismo stigne u P.U (poreznu upravu)...
I od cetvrtka (proslog) covjek drzi pismo s mojim papirima za kredit tamo u nekom svom ormaru... A ja čupam kosu vec 10 dana i trazim pismo okolo... Cak sam odlazio i u P.U (policijsku upravu)... Svakakvih školovanih nepismenjaka danas mozete nac na svakom koraku... :(
Vec sam bio u banci napravit novi zahtjev koliko su me bili iznervirali,i na kraju je pismo isplivalo kad sam naso sefa porezne uprave. Covjek mi dao pismo,ja se zahvalim i sve 5,a poštari su me čuli kad sam došo s pismom u njihovu "butigu". :angry: