ma, kiša pljušti, gubimo 0:2, cijeli stadion gol do pasa i navija... takve ljubavi nema nigdje, mazohizam...
dokazali što smo već i znali, da smo 1. u europi po navijanju...
nema tih para koje mogu platiti taj osjećaj... ;)
a dinamo, ništa novo...
Printable View
I 1. po huliganizmu.....
OT: NFS Shift me zayebava, stalno se ruši...
Mario- od kud je to "neko baca kamen na slavuje"?
Koji lopovi ovi izdavači.
Kupim udžbenik s DVD- om (baš piše na udžbeniku- "udžbenik s DVD- om").
(Naravno, taj DVD nitko niti ne pogleda... ;D)
I vidim da mi nema DVD- a, niti je ikada bio u knjizi.
Pitam gdje je DVD i oni mi daju papirić sa linkom gdje mogu skinuti DVD, tj. pogledati to što je na DVD- u. :lol:
Tako mogu ja napisati knjigu, sa DVD- om filma- i napisati link da se skine na piratebayu :D
Bezveze...
Spojio W850 na komp i surfam preko Vipme Broadbanda... :D
Gledam kakvo ce danas bit vrijeme, mozda se i zaletim krug po nasipu sa biciklom :D:D
spremanje i lagano na roštilj...
danas uživancija...
pozdrav evo bas dosao s posla sav bijesan, u 16.00 zakljucavam vrata i izlazim iz firme kad sef ide i najavi kako su subota i NEDJELJA radna pa to nema nigdje....:mad:
Došao iz škole.
Ah, koliko već nisam igrao košarku... :)
Super :)
berba gotova,krepan sam
ali bitno da je 17% šećera....
@ MASVA: Jel bijelo ili crno vino? Za bijelo je O.K,al za crno bi bilo bolje da je bar 19... :)
OT:
Bio sam reko da idem odspavat malo do treninga,pa sam se tek sad probudio i ujedno sve prespavao,al nema veze... :) Poslao sam treneru poruku s opravdanjem ;D Zadnjih 20 dana stalno radim,nista ne odmaram,kasno idem spavat,rano ustajem,nenaspavan sam ko nikad u zivotu pa sam ovo malo iskoristio za napunit baterije...
došo doma...odoh se tak ubiti porocima da buju sve vraga oči pekle!!! :D
@smuchac
bijelo
traminac,silvanac,ranfol i tak to
došao s roštilja, lagano spremanje na posao... :)
dvorište do nas svadba, čuvala je murija u civilu... ;D
lagano na job, pozz :wave:
Jebemti tenis i kosarku... Mi hrvati stvarno nemamo srece u sportu.
15 koseva... mah.. svasta
Podigao pokaz.
Čak i radi s onim "strojčekima" u autobusu :D
Makar, bezveze- sad bi svatko trebao to provlačiti tamo kraj strojčeka kada ulazi u autobus/tramvaj...
Dobro jutro :)
Jutro...Jos se divim nasim kosarkasima kako su jucer izgubili od Slovenaca, a vodili su +15..
Ne kužim kako su košarkaši uopće došli do četvrtfinala :rolleyes: A htio bi čuti Dušanovićev komentar o tenisu nakon što je jučer praktički pospremio bodove u naš džep :D Car!
a kako lazete, tema se zove sta sad radite, neki pisu pospremam sobu, gledam film- a svi su na cafe mobilu. evo ja sad pisem post
Ustao ranije nego inace,susjedu sriktao jedan luster,popio kavu,oso na Orebić kupit neki tepison za tapicirat kutiju za zvucnik u autu,uzeo futrolu i drzac moba za auto,vratio se u pola 1 doma,rucao i sad cu malo odspavat jer je veceras prognozirana gadna žurka... :)