Nemoj mi reć, znači viki se ženi. Pozdravi ga ako ga opet sretneš i napomeni da bi mogao malo navratit i pozdravit staru ekipu.
Printable View
Dobro jutro :)
Dobro vecer... :D
Bio sinoc na prljavcima. SUper je bilo,al je kratko trajalo. Pa u disko,pa razvozio neke trebe doma.... ;D
Ajd da i ja prekinem malo crnus eriju... :)
U 4 lego u vidno alkoholiziranom stanju,a bio prisiljen ustat u 10. Racunam negdje veceras oko 8-9 sati doc k sebi... :Puke: :D
Sad dosla poruka od T-Mobile-a da su povisili cijene i da kupim vijesnik ili da odem na njihovu stranicu da pogledam sto su promijenili. Rekli su da ce to objavit 31.8.2009, a sada je 2.09.2009 i jos nista -.-
I dalje trazim...
Sad sam dobro... :)
Ustao,popio kavu,okrenuo neku paru,popio jos jednu kavu,a sad idem nesto s auta skidat... :pricasamsasobom:
Jeeeeeeeeeeeee!!!!
Bicikl mi je spreman za upotrebu (napokon).
Sad ću ga malo testirat, doći ću do Korčule malo ;D;D;D
Došao od prijatelja, popravio mu kompjuter.
Mario- nadam se da ću i ja moći to napisati u skorije vrijeme :D
Smuchac, novi mob? Jel fali "i" poslije brojeva? :D
trebale mi nove komponente doći još u podne.. a lik nikako ne zove.. :(
Nije nov. Polovan je,i u savresenom je stanju,tj zajebo bi se,jer izgleda ko nov... :)
"i" ne fali. Mob je kupljen kao slobodan uređaj,i nije zaključan na nijednu mrežu. Platio sam ga 250kn i nisam dobio memorijsku karticu. Uvalio sam jednu svoju od 1GB. Zadovoljan? :belj:
Gledam Anatomy for beginners, seciranje čovjeka, zanimljiva stvar dok ne dođe do reproduktivnih organa :) auč
Taman sam ručao... :Puke:
Koji si ti http://slike.hr/slike/a/asshole_3d17b.gif
Sta tek da ti je poslao link ili nesto, i rekao "e ovo je super, ovo moras pogledat"... :)
Premoćno, kakav Goran Višnjić i ER :D
Stavio bi ti link, ali ima i mlađih od 18.. Budeš si već sam potražio kad ti se slegne ručak ;)
Ah, usrani poker... Što nije full house jači od dva para? :D
Naravno da je! :|
Koji lopovi... Ode mi 150 000$ na to.
Sta bi tek da su prave pare. :D