:freakout:
Printable View
;D Zašto?
Meni je svejedno- nisam rasist kao ti :p ;D
A kažu da je najbrži.
Meni paše i Opera ako ima ovo 3 kako si ja želim.
Jel ima?
Na pojam Mac OS-a mi krenu sline molit ću lijepo, tolko o rasizmu, ali kud baš Safari? Mislim, šta fali Operi ili Chromeu, ako već neznaš popraviti FF :belj: ..pa FF je bar lako popraviti ;)
ništa od toga...
imao sam par slučajeva, ali policija tu ništa ne može, tvoja riječ protiv njegove...
u školi sam bio i u prometnoj mladeži, imali smo i video snimke, ali to ništa ne pomaže ako kamera nije atestirana od strane policije...
a to se i meni danas dogodilo...
******, odsjaj sunca... ;)
Ma, može i balet- samo da radi kako treba.
Ovaj FF mi je jedno vrijeme dobar, i onda počne štekati, rušiti se, blesirati...
Reinstaliram ga, i opet isto.
Otvorim par tabova i neki samo stanu (sa stranicom je sve u redu), i onda ne mogu promijeniti niti zatvoriti tab.
Pa mi ne želi pisati (tipa ovdje na forumu) moram ga par puta gasiti da proradi.
Neće otvoriti gmail.
A sada mi nije htio ni skinuti Safari (valjda su to namjerno napravili ;D).
Probati ću ga opet reinstalirati pa vidjeti...
Je li moguće da je to zato što nikada ne brišem history (nemam što skrivati :D)?
Makar, prošao je eventualno mjesec intenzivnijeg surfanja...
bbbrljo- pa barem se ispričaj Cionnu :p
EDIT: Eto, opet.= Citat =:
a to se i meni danas dogodilo...
Već gmail šteka...
Idem druge browsere testirati :D
Prva i osnvna stvar je probati kreirati novi profil i vidjeti kako radi, ima li istih problema itd :) Ako i tu šteka, onda jebat ga, baci ga u smeće ili pogledaj da ti kakvi pluginovi tipa java i adobe nisu šta zeznuti, ili u najgorem slučaju provjeri kakvo je stanje sa windowsima.
Rjesenje je vrlo jednostavno - instaliraj si FlashBlock plugin, te onda omogucuj samo flasheve koji te zanimaju. Stranica sa previse flasheva lako ubije browser.
Preporucujem takodjer i AdBlock ili BlockSite (koristim ovaj drugi), meni spasava i memoriju i vrijeme i zivce i sve.
Safari sam isprobao, i nekako mi totalno nije sjeo. :dunno:
Dosta stranica renda krivo, usability mu je los (ili sam ja samo navikao na FF), i opcenito mi je nekako "cudan".
Ja se drzim svog FF-a. <3
Napravio novi profil i gmail radi kako spada.
Sada samo ne mogu napisati ništa nakon što stisnem enter u brzi odgovor....
Ma, pogledati ću ostale browsere. :)
Gotova 1000. stranica :) (ja mislim)
EDIT: Izgleda da će biti Chrome (čak mi i appulo.us odmah otvara, to mi nikada nije išlo :D).
@ Đorđe: Opera 10 majka... :) Nakon nekoliko updateova ide ko blesava... :)
Vecerao,i smijem se svom trenutnom broju postova... (sutra necu) :)
Idem po jos jedan crni gemišt... :beer:
fijuuu pa ovdje se svašta nešto promijenilo :respect:
Tocno to su mi prije par sati rekli u policijskoj postaji. Priveli su tipa, no odma su ga pustili...
Kazu da nemaju dokaza a imam minimalno 10 svjedoka...
Strasno kako je nasa policija nesposobna..Boli njih briga ako netko nastrada na ulici:angry:
Odo se relaxirat uz ovo:
Dobro jutro :)
Dobar dan! :)
Pozdrav narode!
jutro... ;)
Ovaj forum je naopak... Prvo je "dobar dan", pa "jutro"... :D
:comp: :coffee: :ideja:
Kind of ;D
Čekam autobus, crpim nečiji internet, idem u potragu za najboljim i najbližim servisom za bicikle. A i da se malo prošećem. :)
Možeš me i ružno prijaviti :belj:
Jest da je bus kasnio, ali dok oni dođu... ;D
Došao doma. :)
Doso s treninga. Upala na upalu i negdje otprilike do subote necu moc hodat... :)
Veceras koncert Prljavog kazalista,a nitko od mojih jarana nije zainteresiran. Ubit cu se... :suicide:
naletila na viki2wina na forumu o, necete vjerovati, vjencanjima :D
svijet je selo :D
(stariji forumasi znaju viki2wina)
WOOHOO! To znaci da nisam star! :hrv: :D