Izvorno postao
bnet
pozdrav forumaši. ovo je moj prvi android, kupljen je prije par dana i moram reći da je meni za sad sve teče perfektno. budući da se tek upoznajem s pojmovima tipa firmware, root-anje i sve ostalo vezano uz android sistem (polako češljam ovaj forum i temu android, nadogradnja i sl.) želio sam sa vama podijelit moje iskustvo sa nadogradnjom. skidanje i instaliranje kiesa je prošlo bez problema (windows 7 x86 home edition), spajanje moba na usb također (instant ga prepoznao), i odmah mi ponudio nadogradnju softwarea. e sad, kako se tek upoznajem s androidom, nisam uopće znao koji je postupak, ali svejedno vrag mi nije dao mira :))) pa sam se odlučio na ponuđenu nadogradnju, koja nije trajala ni 5 min, a od mene se nije tražilo ništa, osim na kraju stiskanja tipke OK kad mi se prikazala poruka: software uspješno nadograđen. možete mislit moje sreće :))) na njemu je prije bio neki eclair 2.1, a sad je froyo 2.2 koji po meni ima puno ljepše ikone izbornika, mrvu je brži a i čini mi se da ima i par funkcija više. budući da sam kroz vaše dosadašnje postove vidio da muku mučite s kiesom i nadogradnjom sustava s tim programom želio sam s vama podijelit moje više nego pozitivno iskustvo.