Nema to nista s verzijom softvera, nego s verzijom basebanda (modem firmwarea).
Printable View
Nema to nista s verzijom softvera, nego s verzijom basebanda (modem firmwarea).
moguce je otkljucat samo ukoliko se pri Updatu Softwera na 2.2.1 ne dize sami Baseband na 02.30.03 znaci treba User Custom IPS file 2.2.1 stavit na iphone jer je onda baseband ostaje na 02.28.00 i onda se ljepo samo Jelowsnowom unlocka.
ali sa 02.30.03 Basebandom nema sanse da ga se unlocka osim sa REBEL simom
E ljudi trebao bih otkljucati svoj iphone pa me zanima kako to napraviti ali sa ovom verziom 2.2.1. :suicide:
ima nesta na pc expertu ali mislim da to nije to...tj vjerojatno je, ali posto treba paziti na neke detalje volio bih kad bi mi netko to objasnio podrobnije. :)
HVALA
ej evo napokon stigao iphone. jel ja njega ne mogu uplaiti bez t com kartice?
mob je kupljen u t com-u 11.05.2009.
uzmi Simpa karticu i upali ga ako se ne moze drugacije.
Nemozes ga AKTIVIRAT bez t-Com Kartice znaci kao sto je rekao SrKi stavi unutra karticu bilokakvu od T-coma i Instaliraj su iTunse na komp ako nemas i onda ga lijepo Aktiviraj i NEMOJ SLUCAJNO RADITI UPDATE SOFTWERA ZA POCETAK :) Jer ce ti 100% ponudit Software Update :)
Moj je kupljen 8.5. i već ima najnoviju verziju.
p.s. vrlo je izvjesno da imas verziju softvera 2.2.1 te basebanda 02.30.03, i telefon neces moci dekodirati softverski, vec samo hardverski s unlock SIM karticom tipa Rebel SIM ili eventualno Universal SIM.
Evo i ja nabavio taj kramp. :)
Jel moguce nekako u Safari stavit Flash? Mislim ako je telefon zamisljen za internet, a pol sadržaja interneta ne mogu vidjeti onda bolje da ga odmah zapakiram i u oglasnik s njim.
I dal kad sam u Safari-u mogu negdje vidjeti dal je spojen na Wlan ili na 3g?
Flash zasada nema za iPhone i Sumnjam da ce ga uopce i bit barem zasada.
A iskreno receno meni zasada nije niti jedan jedini put zafalio Flash na iPhonu :)
a kaj se tice tvog pitanja dali se vidi jel si spojen na WiFi ili na 3G pa vidi se naravno imas ikonu gore u desnom kutu od WiFi-ja :)
Zanima me nešto u vezi iPhone..
Jeli netko primjetio da mu je jako slab domet WLAN-a? Ili je tako samo kod mog frenda, jer kad sam vani tražio, njemu nije našlo niti jednu mrežu, a na Nokiji E51 5 mreža..
hmm.. pa neznam koliko je to INTELIGENTno :)
ja sam normalno sufao na E51, bez prekida..
dakle to se nemože poglupiti? :notooth:
I ja sam primjetio, nokia 5800 mi je prije našla oko 4-5 mreće, a iPhone samo jednu.
Jest da su bili slabiji signali tih mreža- ali opet, ako ti baš nešto na brzaka treba, bolje da možeš pogledati nego da tražiš jak signal.
Ali, pošto ima aplikacija, budem pogledao.
WiFi mrežu možeš "nasnifati" na 10ak puta većoj udaljenosti nego što ti može biti korisna. Tipa, ako je korisni radius 30 metara a nakon toga je signal preslab da bi se kvalitetno koristio, ti isti taj signal možeš vidjeti i sa oko 400 metara. Naravno, sve preko 30 bit će beskorisno za surfanje. Tako da ako iPhone stvarno radi kako viperpitbull kaže, onda je to pametna stvar. To što se spojiš na neku mrežu, pa je speed 0.2, pa pukne svakih 30 sekundi i ponovno se spaja - to nije signal, to je nešto što može pomoći lokacijskom servisu da te triangulira, i ništa više.
Jel mogu negdje povećati Cash u Safari-u da mi brže otvara stranice koje stalno koristim?
I da li postoji negdje opcija da isključim ono kad stranica ima verziju za mobitele, on mi automatski ode na tu verziju stranice, a ja želim surati na orginalnoj kao na kompu?
ljudi moze li se nekako pristupiti iphonu 8gb jer mi ga je klinac zakljucao,a kod neznamo
Planiram si kupiti Iphone 3g,,, sad imam par pitanja.
1. Mogu li ja na Iphone staviti svoju glazbu, slike,,, sa PC bez da kupim sa onog njihovog storea.
2. Radi li u Hrvatskoj GPS (google maps) normalno??? Kad se upiše tražena adresa, neki restoran, pizzerija da li ju on pronađe. Može li locirati tvoju trenutnu poziciju i ostalo??
3. Ako se mob otkljuca moze li se spojiti na ap store i skidati besplatne stvare i da li kad se otkljuca sve radi normalno (mail, GPS.....) i što se sve dobije otkljucavanjem Iphonea???