ufff nasao sam usenext accountova pa sada za jedan dan 5 gb download!!!!
Svaki dan po jednu igru+neke diskografije(skidam od GnR i Deep Purpla a to puno dodje) pa sada mjesecno i po 80 gb :) fino fino:crazy:
Printable View
eo rekord 426 gb prosli mjesec
ja oko 20 mb imam modem :D
Koliki imate DL/UL omjer? Moj je 0,890 u zadnjih godinu i nesto.
60-70GB max
Ja sam od nedavno na DSL-u i ne dam preko 3 gige... Jbg,nemam flat,a ni ne skidam tako cesto... Eventualno koji sitni programcic i koji mp3,te ponekad nesto vece ako mi se isplati... :)
ja stalno skidam filmove igrice i diskografije tak da je to puno al nema veze jer iam FLAT
i cesto premasi 100 gb...
http://www.speedtest.net/result/378249928.png
Ruski server... a brzina mi je 2 Mbps...
40- 50 gb
A skidam tu i tamo koji film i igram puno cod2 :)
Brzina mi je 2Mbps.
http://www.speedtest.net/result/378277193.png
cca. 50 GB - promet je sve nego zanimljiv - skidaju se filmovi, serije i najviše sinhro crtića...
Iskreno, ne znam točan promet zbog specifičnog načina spajanja, ali mislim da je oko 50-60 GB.
829.72 GB od trećeg mjeseca 2008 godine do 1.1.2009, a sada od 1.1. do danas 149.18 GB :crazy: ;D
Ja skidam 6-7 GB otkad sam na DSL-u...
Da skidam nesto sto mi ne sluzi,najvjerojatnije bih i ja imao promet od 200 GB mjesecno...
...he, he, he - jučer nabavih još 1 TB disc vanjski - sad i to treba početi puniti...
I da produžih RS na još godinu dana - biti će prometa...
evo za 20 dana skinem po 300 gb......sasvim dovoljno....sad ce doci jedan hard od 1tb tako da cu imati 1624 gb za pohranu.....
...al mene zanima što vi radite s time kada skinete s neta - mislim, LL, 300GB ...što je to sve tu - film, glazba, video...kada sve to ispregledaš...
90% su filmovi zato jer volim ih imati ako mi dođe volja da ih opet pogledam...a to je često....a ovih ostalih 10% je 9% COD i ostatak surfanje....
ja skidam oko 80 gb mjesečno...većinom filmovi i mjuza, zna se nać i pokoja igrica...jbg jedino kaj me zeza je hard "samo" 320 gb..tak da moram često inventuru radit
skidam po 500-tinjak GB filmovi igre modovi + oko 100 mb mi otiđe na igranje + još youtube i tak neš, sve većinom za prijatelje film serija amo tamo
aha pa to nije mjesecno dobro mjesecno po stotinjak a brzina mi je 395kbps pri downu
skinem 100-tinjak gb filmova mjesecno,sve przim tako da sad vec videoteku imam :D i jos ovako sitnice,oko 120-130 gb mjesecno.
Svi pričate tu o stitinama GB a nitko ne stavi screen, pa tolko o tome.
ON: nakupi se cca. 25GB mjesečno.