dali su dodani neki novi programi?
Printable View
dali su dodani neki novi programi?
ne ima ih samo 55 :evil:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
vele neki da mogu isključit tv i surfat 4Mbps ako užtekaju tu žicu što ide u reciver u komp... još da imam flat :rolleyes:
??? mada?nezezaj= Citat =:
Izvorno postao Compov
pa pročito na pc expertu http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=42= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ali po meni je i logično da ako uštekaš onaj od tv-a da je na toj liniji 5Kbps jelda :king:
To nije moguce, tvrdnja je prilicno glupa i napisao ju je netko sa 0 znanja o maxtv-u ili samo provocira.
viš moguće... si probao... e da zanima me jel ti stave modem u router mod?= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Ja imam problem, kad idem u igricu il kad izlazim disconenta me s neta kao da se modem restarta onda moram opet na net i zajebancija, ima li tko jos takav problem?
Mi si želimo priključiti taj Max tv.
Da li onda možemo pobacati antene s krova ?
A što s radio antenom ?
Predpostavljam da se radio nemože slušati-prikopčati na to čudo?:confused:
listao sam ovih desetak stranica i procitao na preskokce jer ima previse toga pa me nesto zanima:
1.dali se to sveukupno gledajuci isplati uzet?
2.koliko to sveukupno kosta?
3.ma li bugova i stvarcica zgob kojih se baca tv kroz prozor, koji su nedostaci?;D
1. pa da ak nemaš kabelsku ak imaš malo programa na tv-u sa antenom...= Citat =:
Izvorno postao zicozg
2. 79kn pretpalata za adsl (on je uvjet) 65kn pretplata za maxtv s tim da prva 3mj imaš za 1kn + plaćaš za odabrani paket interneta ako želiš adsl net...
3. bilo prije sada rijetko i to samo nekima... nedostaci malo programa no bit će više kasnije naravno...
nemoraš pobacati lol možeš imat za svaki slučaj... ali netreba više naravno kad ide prek telefona sve...= Citat =:
Izvorno postao Amater
radio? ne kupiš radio za 100kn lol
evo stigla mi obavijest da su primili zahtjev... sad opet čekanje...
Stigao HBO na 601!
I ja sam dobio e-mail od T-coma da za Božić "puštaju" HBO !! Jel zna netko po kojoj cijeni?? Inače prva dva mjeseca HBO-a su džaba !!!
P.S. Došao danas u HT prodajni centar u Jurišićevu 13 i pitam tetu može li mi reći hoću li moći dobiti MAX TV, ako uzmem ADSL i jel mogu to dvoje odmah zatražiti! Odgovor: Prvo morate zatražiti i dobiti ADSL, a nakon toga tražite MAX TV pa ako ima mogućnosti dobit ćete ga! A jel mi možete sada reći, pitam ja, mogu li na toj i toj lokaciji dobiti MAX TV?! Odgovor: Ne, ne zna se, potrebna su mjerenja, ali tek kad se uvede ADSL !!!!!????? Eto i to je HT ...
zanimljivost:
ako čekate duže vrijeme adsl/max-tv nazovite službu i lijepo zamolite da pošalje požurnicu... ja jesam ženska rekla u par dana imam max tv...
tuzno je da se jedna tako "ozbiljna" kompanija tako ponasa,a jos je tuznije sto moras placati jebenih 79 kn za ADSL plus 65kn za max tv.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
i 65kn hrt-u ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
ne hebe njih ta požurnica= Citat =:
Izvorno postao Compov
čekam duže od mj dana :mad:
a ovako bi zaposlenike serijski poredao
:rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:
;D
ja cekam 39 dana:-/
nisam izdrzao pa sam i ja narucio maxtv danas. hehe...
jer mislim si, kad tad cu ga sigurno uzet... pa bolje onda sad, da imam 3 mjeseca free.
za uvođenje adsl veze su obvezni po ugovoru to obaviti u mjesec dana od dana kad je predan zahtjev za tom uslugom, a kako je kod maxtv-a - jeli uopce regulirano, ili cekaj dok ne stignu??
= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
To je normalno,stvarno ne vidin zašto to nije u redu ako je adsl uvijet za maxtv
mjesec dana je rok i onda mozes odustati.ja cekam vec 46.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Meni se čini da neki na ovom forumu imaju problem sa osnovnim logičnim zaključivanjem. Nije problem da da za max tv moraš imati adsl. Problem je da ako želiš max tv prvo moraš uzeti adsl, ali nitko ti ne garantira da ćeš dobiti max tv !!= Citat =:
Izvorno postao libom