Ma imam taj SP task Manager i svejedno steka.
Printable View
Ma imam taj SP task Manager i svejedno steka.
Ja od programa imam i to koristim...operu, profimail, agile messenger, tcpmp, wmp, internet explorer, pocket msn, clearvue, resco, total commander, sp task manager i par igrica...i to posteno radi.
da ne otvaram novi topic, našao sam zgodan sat koji trebam samo kopirati i napraviti shortcut sa startmenia. Kak da dođjem do startmenia?
LOL, show hiden files. ja tele, pardon na postu.
A onda mi ne ostaje nista nego ulovit malo vremena i reflashat mob! Pozdrav!
Na surrealnetworks.com postoji osim "wm5 rom-a" za mpx200 i neki "wm5 update rom".
jel netko zna nesto o tome? jel tko isprobao?
hvala
Ja nisam cuo za to, tako da ne bih znao. Mozda to cuva postavke od prethodnog installa. Info o instalaciji?
to je jos jedan laznjak (super moto 2 je u arhivi)
Halo bok danas sam se ukljućio k vama imam Motorolu MPx 200 koristim simpu i imam frku sa MMS, ima šanse da mi to pokušaš srediti jer se ne kužim previše u istaliranje
Ako imaš instaliran WM5.0 ,mms ne radi,jer još nema mms klijenta.Na WM2003 radi ARCsoft-ov mms Client.Postavke imaš u sticky Tips`n trick,s.Pročitaj starije postove,imaš dosta o tome.Imaš i u sticky Linkovi direkt link za postavke.
Malo da podignem thread iz mrtvih. :)
Par pitanja za bivse i sadasnje korisnike WM05@MPx200.
Ja sam konkretno imao problema sa praznjenjem RAM-a, pa mi je posle pola dana znao da bude i preko 80%, sreca te sam imao XBar instaliran, inache bi otisho u 120%, pa mi je baterija jedva drzala dan i po, sto me je zesce zivciralo, taman sam bio napravio ritam sa WM03, drugi dan uvece ide na punjenje.
Druga stvar koja me je ubila u pojam, i najzad naterala da se vratim na WM2003, je cinjenica da je OS znao da fleshira, ja licno verujem zbog animiranih ikonica, i menjao ikonice programa koji nemaju animirane ikone, pa mi je, recimo, Total Commander, kad se pozicioniram na njega, dobijao ikonicu Profi Mail-a, a Resco Picture Viewer je dobijao ikonu SP Task Manager-a.
Da li je se ikome ovako nesto desavalo, i kako ste resavali takve probleme?
P.S. Ovo me konkretno interesuje, jer se pojavio neki program koji od MPx-a gonjenom WM05 OS-om, pravi USB disk 1.1, pa prebacivanje fajlova, i sinhronizacija ide prilicno brze, pa ako uopste uspem da resim ove, ne toliko opasne, ali itekako iritirajuce probleme, da se vratim na WM05.
pomagajte, pokusao sam ubaciti wm 05, sve je islo ok do posljednjeg master reseta. samo mi stoji bijeli ekran koji se nakon nekih 10 minuta ugasi i nista nema
na mobu, uradio sam i onaj format i clean hive ali nece.
koristim mpx 200 sa 256 sd karticom.
svi prijedlozi i savjeti su dobrodosli, ne odustajem od 05.:comp:
= Citat =:
Izvorno postao demosthenes
Ja sam ovo rješavao tako da kad sam instalirao sve programe, napravio sam backup memorijske kartice, jer WM5 ionako drži sve korisničke postavke na memorijskoj kartici, i kad bi mi se dogodilo nešto kao to jednostavno reformatirao karticu i vratio podatke na nju. Sistem je radio savršeno. Problem jest što kod memorijskih kartica zapisivanje nije toliko pouzdano, a WM5 nikad nije namjenjen da radi na MPx200, pa zato nije ni predviđeno da se drže podaci na memorijskoj kartici. To je ipak problem čitavog Windows Mobile/Smartphone sustava, jer oni naprosto nisu prilagođeni učestalom spremanju većih količina podataka na memorijsku karticu.= Citat =:
Kakav program? Gdje?= Citat =:
Huh...it shouldn't suppose to do that. Ako koristiš Kingstonovu memorijsku karticu, onda probaj zamjeniti i ponovno reflashati.= Citat =:
Izvorno postao The 6
WM05 Storage
Ko sto napisah, parogram se zove WM05 Storage, link gore, i pravi od telefona USB mass storage verzije, kako su tamo napisali, 1.0.
To se i meni dogodilo, samo ja imam 512 karticu, ponovno sam flashao samo part3 i napravio master reset i radilo je...= Citat =:
Izvorno postao The 6
uspio sam, nakon je....h 35 min se izbooto, sve je ok sve radi sad jos samo da nadjem aplikacija.
koji mi je program najbolja zamjena za task manager.
P.S. par preporuka za programe je dobrodoslo.:beer: :mega:
Ajde bilo je i vrijeme za MMS klijent :)
= Citat =:
jeli tko isprobao ovo?
aj prevedi :bunny:= Citat =:
Izvorno postao ospen
= Citat =:
Izvorno postao jay
= Citat =:
Izvorno postao X - sa MobilniSvet Forum-a
= Citat =:
Izvorno postao kirezz - sa MobilniSvet Forum-a
Ovakva iskustva imaju ljudi na Forumu Mobilnog Sveta.
Ja jos imam WM2003, ali se verovatno vracam na WM05, a ovo je jedan od presudnih momenata.
Dali postoji neki program koji u wm05 zamjenjuje windows explorer koji je bio u wm03? moze koji link?
Resco Explorer...
http://www.resco.net/smartphone/explorer/default.asp
Smart Explorer...
http://www.binarys.com/SmartExplorer_en.asp
Hvala, istalirao sam smart explorer i radi ok...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
mozes mi to poslat na mail,link ne radi.hvala= Citat =:
Izvorno postao ospen
mail:topicg@gmail.com