kak se zove ona pjesma iz reklame za old spice di se onaj decko tusira...pa takne nesto i sve se zaledi :) :licklips:
Printable View
kak se zove ona pjesma iz reklame za old spice di se onaj decko tusira...pa takne nesto i sve se zaledi :) :licklips:
jel zna neko koja je pjesma iz t-mobile rekla kad covijek hoda gradom i sve se mice pred njim...
Jel slućajno ko zna di bi moga skinit reklamu od ovog brazilca ili australca...
sta pjevaju reklamu za karlovaćko...
po mogućnosti da je Mp3 ili da ga mogu stavit na mob ka video pozz....
..imas poseban topic- Mi Hrvati tam imas..pogledaj malo:cool:= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
ajd mala hvala ti...
:comp: :comp: Offtopic:Ona nije Mala,ovo je Mala.Ovo je Lili.:klap: :klap:
Topic:Mene isto zanima pjesma iz reklame od t-mobile kad onaj čovjek ide i kad mu se razdvaja bus i zid itd.
...thx.:beer:= Citat =:
Izvorno postao Babaa
to ti je pjesma spoon - i turn my camera on= Citat =:
Izvorno postao Babaa
tu sam ja tražio isto,pa našao sam je prije nekih 5-6 dana..
zna tko pjesmu iz t-com reklame gdje neka baba zove na informacije pa ovaj joj objasni,ona kaže : a mogu nazvat ako nešto zapne, on kaže nevjerujem da ćete dobiti mene, pa onda kad se onaj neki lik penje na t-com signal i udara po njemu da spade led... uglavnom ide:
i didnt really know you,but i realize that...
zna tko? heeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!1
pa imas ju tu prije par strana= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
Kings Of Convenience - I Don't Know What I Can Save You From
thx:spin: :spin:= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
thanx!!!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao lili
na limewireu sam tražio ali ima samo royksopp remix,ja bih baš čistu...
jel ima takva? ajd mi pliz pomozite,ak netko ima link neka stavi...
dali se možda tko sjeća francuske serije na 2. programu,počinjala negdje oko 11:30, ima super pjesmu na početku,nemogu se sjetit kako se zove serija,a serija je uglavnom o nekih 6 tinjedžera na koledžu. pjesma na uvodnom djelu serije,kad se pokazuje ime serije i glumci,super je,ako tko zna nek napiše! :thumbup:
lyrics od te pjesme sa te serije ide nešto kao:
it`s my life,my life,my life...
...molio bi naziv pjesme (može i link :) ) pjesme koja je u pozadini za reklamu Mastercarda, ona kad prikazuju navijače...
tnx :spin:= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
možda misliš na ovo= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
STEREOPHONICS-MORE LIFE IN TRAMPS VEST
hej...
zna li netko o kojoj je pjesmi rijec u reklami za coca-colu light kad onaj tip kupuje kosulju pa mu izvana zenska sugerira, vjerujem da znate na sta mislim.
i vidim da je netko pitao za pjesmu iz reklame za Generali osiguranje pa dodajem da i mene zanima :)
pozdraf! :wave:
= Citat =:
Izvorno postao aurora
thanx!!!!!!!!!1:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ako se netko sjeća reklame za caddilac ili za chervolete,nemogu se sjetiti kako se točno zvala marka auta,ali znam da je sa c,bila je možda prije godinu dana,mislim da se nitko neće sjećat reklame,ali probat ću...
lycris nešto ide kao:
we can make it for hours .... (pa malo duže pjesma ide) flowers...
mislim da pjesma u nazivu ima nešto sa flowers jer se flowers jako puno spominje,a čuo sam je prije par mjeseci na dvobojima vrtlara,a pošto je to o cvijeću, mislim da je naziv nešto sa cvijećem...
a reklama ide kao prolazi auto,pa onda okvir od slike i velika livada puna suncokreta,neka žena leži na travi i onda reklama završi...
ajd please pomozite mi,tražim tu pjesmu više od godinu dana,probao sam google lycris ali izaci nešto peto...heeeeelp!!!!!!:)
zna li netko kako se zove ona pjesma na francuskom iz nove reklame za tvornicu duhana rovinj?
pozdrav svima..
..evo zanima ako netko zna ove stvari...
..pjesma iz ove nove reklame LG chocolate
..pjesma iz reklame za chevrolet kalos/laceti
..i ako se netko sjeća ona reklama za sapun dove...
a ona nova Nokia?
jel 6131? bar mislim...
neka ženska pjeva....
a, dove reklama, stara... nešt ide "fresh your body........ "
svako malo se sjetim neke...
ona reklama za "BISTRU" (voda)...tip i ženska, sve okolo voda, nakraju se bace sa zgrade...
Sonique - Alive= Citat =:
Izvorno postao aurora
i cini mi se da je to vec bilo!