Koliko ste zadovoljni s trgovinama tehničkom robom?
Ja ću navesti jednu, a znam da nisam jedini: HG Spot.
Primjerice: Neki dan sam preko interneta naručio i online platio jednu konfiguraciju (matična, procesor, grafička, DDR RAM, kućište). Kako nisam iz Zagreba, paket mi je stigao dan kasnije na posao, ali nakon što sam izpregledao što je sve došlo primjetio sam da matična ne štima. Pitao sam frenda koji mi je birao konfiguraciju da li je to ta, ali ispalo je da su mi poslali potpuno krivu ploču. Za AMD, umjesto za Intela, čiji sam ja procesor kupio. Uglavnom, krivi socket. Nazovem ja HG Spot i velim u čemu je problem i frajer veli da mora nešto provjeriti i stavi me na čekanje. Nakon 5-10 minuta se javi i kaže da ne može kontaktirati nekoga iz OverSeasa koji im raznose robu, ali da će se prava ploča odmah spakirati i sa prvom pošiljkom poslati. Ja - nimalo sretan. Drugi dan ja na poslu i zamolim našu tajnicu da nazove na mob čovjeka iz OverSeasa koji nama dostavlja pakete i da provjeri ima li što za mene. I naravno da nije imao. Ako mi onda nije pukao film, onda nikada nije. Inače psujem, ali tada sam bio vrlo maštovit. Ponovo nazovem HG Spot i velim kako ni danas nije poslana ploča. Tip kaže da će mi se javiti malo kasnije kad provjeri u čemu je problem. Kad mi se javio, samo je rekao da će biti danas (znači jučer) poslana tijekom popodneva i da bi trebala stići dan kasnije. I još me na kraju pita da li sam zadovoljan s takvim rješenjem. Ma, mogao bih knjigu pjesama odmah napisati od silne sreće što mi tako izlaze u susret! Danas bi trebala ta famozna ploča stići, mada više ništa ne očekujem.
Ovo je jedan primjer, jer je bilo još par njih vezanih uz HG Spot, trgovinu s najgorom uslugom vjerojatno, ali s najvećom ponudom. To je najveći bed.
Imate li vi kakvih sličnih avantura?