Ovako:
Kupil sam bluetooth u kvarku onoga za 170 kn. e napravil ja sve dobro, instaliro sve s cd-a i dobil program koji se zove: BlueSoeil. E sve je bilo dobro prvih dva dana, mogo sam ljepo slati na mob, i onda danas neće. Otvorim prozor u koji stavljam fileove (sve povežem, prije sam isto radil pa je bilo dobro) i dođe prozorčić i u njemu piše: Browsing the subfolders is not supported! Stisne ja OK i probam prebacit file, dođe na 100% i počne svirat zvuk na mobitelu ko da je došla poruka (tak se čuje jer mi stavlja fileove u dolazne poruke) ali fileu ni traga. Još mi i izbai prozorčić i piše: Failed to upload file. Mjesta imam jer sam probal poslat i malu slikicu, pa neće, a imam još megabajt slobodno na mobitelu i 4 megabajta na mmc. E onda sam instaliro Oxsygen Phone Manager 2 i on mi ne prepoznaje mob... onaj prije program prepozna mobitel ali nemogu ubacivat fileove... probal sam i povezat se sa BlueSoeil-om i onda s Oxsygen-om, ali neće... Instaliro sam i PC Suite za Nokia 3650 i on mi ne prepoznaje mob... šta da radim??? Dal nešto ne valja s bluetoothom ili s programima? Ako postoji neki drugi dobar program za slanje i primanje fileova prek bluetootha pošaljite ga na ivan.pavlina@kr.htnet.hr ili dajte link. ajde ljudi pomogajte!