...pa moraš kreirati virtualni COM port,jer preko njega rade Oxygen i PC suite...
Ovako:
Kupil sam bluetooth u kvarku onoga za 170 kn. e napravil ja sve dobro, instaliro sve s cd-a i dobil program koji se zove: BlueSoeil. E sve je bilo dobro prvih dva dana, mogo sam ljepo slati na mob, i onda danas neće. Otvorim prozor u koji stavljam fileove (sve povežem, prije sam isto radil pa je bilo dobro) i dođe prozorčić i u njemu piše: Browsing the subfolders is not supported! Stisne ja OK i probam prebacit file, dođe na 100% i počne svirat zvuk na mobitelu ko da je došla poruka (tak se čuje jer mi stavlja fileove u dolazne poruke) ali fileu ni traga. Još mi i izbai prozorčić i piše: Failed to upload file. Mjesta imam jer sam probal poslat i malu slikicu, pa neće, a imam još megabajt slobodno na mobitelu i 4 megabajta na mmc. E onda sam instaliro Oxsygen Phone Manager 2 i on mi ne prepoznaje mob... onaj prije program prepozna mobitel ali nemogu ubacivat fileove... probal sam i povezat se sa BlueSoeil-om i onda s Oxsygen-om, ali neće... Instaliro sam i PC Suite za Nokia 3650 i on mi ne prepoznaje mob... šta da radim??? Dal nešto ne valja s bluetoothom ili s programima? Ako postoji neki drugi dobar program za slanje i primanje fileova prek bluetootha pošaljite ga na ivan.pavlina@kr.htnet.hr ili dajte link. ajde ljudi pomogajte!
...pa moraš kreirati virtualni COM port,jer preko njega rade Oxygen i PC suite...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A kako se to napravi?
Objasni
Tapir rules!
Bluetooth virtual serial port , izaberes neki port (npr COM7 ) , to isto napravis u Suite i stvar radi...Izvorno postao >>RENEGADE<<
formatiral sam mobitel i sve je dobro... sad radi. daj ono točno pojasni kak se radi
probaj ovako(samo ak imaš winse xp):
makni softver koji si dobio sa bt stickom,
odspoji bluetooth stick,
instaliraj service pack 2 za xp,
spoji bt stick,trebo bi se sam instalirat,
upali bt na mobitelu,
odaberi uparivanje,
ako je uparivanje prošlo ok,od sada samo desni klik na fajl koji želiš na mobitelu,odabir send to> bluetooth device idalje smo slijediš wizard.
p.s. da nemaš ti već sada ti sp 2,ja dok nisam skužio da sp2 ima podršku za bt imo sam velikh problema,pa sam moro maknut widcomm bt softver-nakon toga je proradilo.
p.s. ne odgovaram za moguču štetu nastalu korištenjem ove metode,i ako sam nešto krivo rekao.
tako sam ja napravio, instalirao sp2 i itad mogu slat sa desnim klikom. ali od pc suita nista
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni radi pc suite.moro sam se malo zafrkavat sa bluetoth serial portovima al stvar sad radi.
razmišljao sam o instalaciji service packa 2,ali su me dosad problemi s bt-om drugih odvraćale od te pomisli.znači to se da srediti?
zeemax
Bookmarks