Jel tko ima ovaj mob, i sta mislite o njemu? Kakav je i to...?
Printable View
Jel tko ima ovaj mob, i sta mislite o njemu? Kakav je i to...?
ako pitas radi zamjene iz oglasnika ,ja bi na tvom mjestu zamjenio.specifikacije su mu vrlo impresivne.
kae to uopce?-moze neki link....
Evo dao ga je eminem u oglasniku: http://www.mobile-review.com/review/orange-spv-en.shtml
nego atno,kako si ti zadovoljan s tim mobitelom?! reci nam malo dojmove...sto valja,sto ne...
Očito nije baš kad ga već daje ća...
ma atno zeli nokiju6600,izgleda da je to njegova velik ljubav kad mjenja sve i sva za taj mob,onda atno?! iscekujem opis moba
je sodom je u pravu ja sam bas zapeo za 6600 to ste mogli vidjet i sami da sam i n gage davao u zamjenu sad sam nabavio ovo i mislim da bi to lakse proslo nego n gage! Mob je ok, nije velik, jedino sta meni smeta je kaj nema bluetooth a ostalo sve je super. Također i za njega ima dosta programa samo jos neznam puno stranica (ako tko zna neka da link)! Ima mp3 player sto mi je zakon (nemoram furat dodatni discman ili slično), velik ekran i dosta je lagan za koristenje. Slično kao pocket pc samo bez stylusa! Ali unatoc svemu ja i dalje zelim 6600 ;D , e da i slika na kameri je prilično dobra, slušalice su predobre (full se jako čuje) lako za spojit sa kompom (kao pocket pc preko Active Sync-a) i tak...
nikad nisam imo mobitel pogonjen windowsima,pa jedina stranica koju znam je http://www.coolsmartphone.com/ .nadam se da ce biti od pomoci.hvala za opis ovo spajanje na komp me najvise zanimalo
Hvala tebi na linku, ipak ću ja i dalje biti uporan da ga zamjenim za 6600! ;D
Nemoj ga mjenjat mob je super
Ma gle sve je to meni super ali kako rekoh jednostavno sam zaljubljen u 6600 i zelim gaaaaaaaaaaaaaaa! E jedino kaj ce mi falit kad nabavim 6600 je mp3 player, i mozda jos pokoja sitnica!
E a šta je s brzinom? Kažu da ima spor procesor, kako se to odražava na kretanje kroz menije? I stabilnost windowsa? Dal se ruše svakih 5 minuta kako sam čuo na motoroli mpx200?
Cuj sto se tice brzine, brzina ti ovisi o tome koliko ti je aplikacija pokrenuto, koju temu koristis i jos dosta stvarcica, jednostavno o zauzecu rama! Meni se nisu srusili windowsi, ali u slucaju da se to desi uz njega ti dodje instalacijska bootabilna SD kartica koja ti je nesto slicno kao instalacijski cd windowsa xp. Tako se i isformatira mob, to sam napravio samo onda kad sam ga uzeo, znaci mob ti je onda ko i kad si ga kupio!
Znači sve u svemu mobitel je dobar?
ko ti je to reko gadno griješi,odnosno to su gluposti!ako nekom padaju nezna ih namjestit!= Citat =:
Izvorno postao gfgfgfgfgf