ako pitas radi zamjene iz oglasnika ,ja bi na tvom mjestu zamjenio.specifikacije su mu vrlo impresivne.
Jel tko ima ovaj mob, i sta mislite o njemu? Kakav je i to...?
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ako pitas radi zamjene iz oglasnika ,ja bi na tvom mjestu zamjenio.specifikacije su mu vrlo impresivne.
kae to uopce?-moze neki link....
Evo dao ga je eminem u oglasniku: http://www.mobile-review.com/review/orange-spv-en.shtml
nego atno,kako si ti zadovoljan s tim mobitelom?! reci nam malo dojmove...sto valja,sto ne...
Očito nije baš kad ga već daje ća...
ma atno zeli nokiju6600,izgleda da je to njegova velik ljubav kad mjenja sve i sva za taj mob,onda atno?! iscekujem opis moba
je sodom je u pravu ja sam bas zapeo za 6600 to ste mogli vidjet i sami da sam i n gage davao u zamjenu sad sam nabavio ovo i mislim da bi to lakse proslo nego n gage! Mob je ok, nije velik, jedino sta meni smeta je kaj nema bluetooth a ostalo sve je super. Također i za njega ima dosta programa samo jos neznam puno stranica (ako tko zna neka da link)! Ima mp3 player sto mi je zakon (nemoram furat dodatni discman ili slično), velik ekran i dosta je lagan za koristenje. Slično kao pocket pc samo bez stylusa! Ali unatoc svemu ja i dalje zelim 6600, e da i slika na kameri je prilično dobra, slušalice su predobre (full se jako čuje) lako za spojit sa kompom (kao pocket pc preko Active Sync-a) i tak...
nikad nisam imo mobitel pogonjen windowsima,pa jedina stranica koju znam je http://www.coolsmartphone.com/ .nadam se da ce biti od pomoci.hvala za opis ovo spajanje na komp me najvise zanimalo
Hvala tebi na linku, ipak ću ja i dalje biti uporan da ga zamjenim za 6600!![]()
Nemoj ga mjenjat mob je super
Ma gle sve je to meni super ali kako rekoh jednostavno sam zaljubljen u 6600 i zelim gaaaaaaaaaaaaaaa! E jedino kaj ce mi falit kad nabavim 6600 je mp3 player, i mozda jos pokoja sitnica!
E a šta je s brzinom? Kažu da ima spor procesor, kako se to odražava na kretanje kroz menije? I stabilnost windowsa? Dal se ruše svakih 5 minuta kako sam čuo na motoroli mpx200?
Cuj sto se tice brzine, brzina ti ovisi o tome koliko ti je aplikacija pokrenuto, koju temu koristis i jos dosta stvarcica, jednostavno o zauzecu rama! Meni se nisu srusili windowsi, ali u slucaju da se to desi uz njega ti dodje instalacijska bootabilna SD kartica koja ti je nesto slicno kao instalacijski cd windowsa xp. Tako se i isformatira mob, to sam napravio samo onda kad sam ga uzeo, znaci mob ti je onda ko i kad si ga kupio!
Znači sve u svemu mobitel je dobar?
ko ti je to reko gadno griješi,odnosno to su gluposti!ako nekom padaju nezna ih namjestit!Izvorno postao gfgfgfgfgf
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Bookmarks