Imam MPx200 i na simpi sam ali nemogu konfigurirat MMS!
U Cronetu su me upozorili da bi sa njihovom službenom konfiguracijom mogo imat problema!
Ima ko rješenje ovog problema? :wstupid:
Printable View
Imam MPx200 i na simpi sam ali nemogu konfigurirat MMS!
U Cronetu su me upozorili da bi sa njihovom službenom konfiguracijom mogo imat problema!
Ima ko rješenje ovog problema? :wstupid:
jel imaš gore WM2002 ili WM2003......daj malo više detalja....
e to i mene zanima,ima 2002 ,jer 03 ne podržava mms
Pa i WM2003 podržava MMS sa dodatnim programom.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Njihova konfiguracija ne radi jer im fali tocka na kraju, Probaj sa onim postavkama sa moje stranice. Mom frendu su radile, e sad kak bude kod tebe, ne znam= Citat =:
Izvorno postao ragib
Pozdrav !!!
de čovječe napiši malo više o svom mobu da bi ti netko mogao konkretno pomoći ...i mene je to mučilo pa sam našao riješenje...malo više detalja...pozdrav!!!
ja sam dao bashiru mms client i njemu rade postavke pa se njemu obratite!pitajte ga,reko mi je da mu sve normalno radi
Ovaj ragib ima simpu a ne vip
Da bashiru sve radi.Odlucila sam prijeci na wm2003,polako,:))
ovako stari javi se mini na privat pa mi reci u čemu je problem, koji soft imaš gore dali si instalirao ovaj novi mms soft što je meni sibir poslao, i onda ćemo uzeti postavke koje vam cronet daje pa ćemo polako proći kroz sve...bok
Ja imam WM2003,simpu,stavio sam Merlinove postavke i program za MMS(ima pod linkovi) i sve radi savršeno.
eto,znači nem problema kao što neki kažu!nevolim ni čut kad neko kaže da 2003 nepodržava MMS
Meni je svojevremeno Cronetov operater izdiktirao popstavke i rade bez problema :bunny:= Citat =:
Izvorno postao ragib
Kupite Nove Poruke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!