jel imaš gore WM2002 ili WM2003......daj malo više detalja....
Imam MPx200 i na simpi sam ali nemogu konfigurirat MMS!
U Cronetu su me upozorili da bi sa njihovom službenom konfiguracijom mogo imat problema!
Ima ko rješenje ovog problema?![]()
jel imaš gore WM2002 ili WM2003......daj malo više detalja....
e to i mene zanima,ima 2002 ,jer 03 ne podržava mms
Pa i WM2003 podržava MMS sa dodatnim programom.Izvorno postao smogovac
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Njihova konfiguracija ne radi jer im fali tocka na kraju, Probaj sa onim postavkama sa moje stranice. Mom frendu su radile, e sad kak bude kod tebe, ne znamIzvorno postao ragib
Pozdrav !!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
de čovječe napiši malo više o svom mobu da bi ti netko mogao konkretno pomoći ...i mene je to mučilo pa sam našao riješenje...malo više detalja...pozdrav!!!
eh eh eh....
ja sam dao bashiru mms client i njemu rade postavke pa se njemu obratite!pitajte ga,reko mi je da mu sve normalno radi
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ovaj ragib ima simpu a ne vip
Da bashiru sve radi.Odlucila sam prijeci na wm2003,polako,)
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ovako stari javi se mini na privat pa mi reci u čemu je problem, koji soft imaš gore dali si instalirao ovaj novi mms soft što je meni sibir poslao, i onda ćemo uzeti postavke koje vam cronet daje pa ćemo polako proći kroz sve...bok
Ja imam WM2003,simpu,stavio sam Merlinove postavke i program za MMS(ima pod linkovi) i sve radi savršeno.
Jo-jo-jo...
http://www.freewebs.com/grupajackpot/index.html
eto,znači nem problema kao što neki kažu!nevolim ni čut kad neko kaže da 2003 nepodržava MMS
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Meni je svojevremeno Cronetov operater izdiktirao popstavke i rade bez problema :bunny:Izvorno postao ragib
Kupite Nove Poruke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh eh eh....
Bookmarks