hm... nakon one rasprave prije jedno mjesec dana o tome prima li Moto AMR format....zanima me kako mogu prebaciti neki zvuk u taj format...mislim s kojim programom na kompu
Printable View
hm... nakon one rasprave prije jedno mjesec dana o tome prima li Moto AMR format....zanima me kako mogu prebaciti neki zvuk u taj format...mislim s kojim programom na kompu
Evo, doktore, probaj s ovim...
that's what I call best MAN..........THAKS
shit happens........komp mi neće upaliti program....samo onako ladno izaci van..
ak se nevaram to je codec ;)
to sam i ja prvo kontao....al ja koristim program Nero Wave Editor...a u njemu ga nisam vidio....
ajd reci ti koji program koristiš za prebacivanje u navedeni format.....
Ponovno sam uploadao program. Skini ga ponovo pa probaj...
ma jok....izgleda da je moj komp malo defektan...točnije WinXP......ajd vidjet čemo jel drugima šljaka pa ak niš drugo formatirati ću ga djece mi :):):)
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Najlakše ti je sa Mobile Phone Toolsom u MMS studiu ucitas AMR i sejvaš u WAV ili MP3 ili... sta se sve tam nudi. Jednostavno je ko pita.
Evo još jedan program oko 600 Kb AMR u WAV i WAV u AMR inače program je za SE mobitele
Evo ti link:
http://www.mg-zone.net/miksoft/AMRcon13-setup.zip
ma sve 5, ali j aželim iz .wav. ili .mp3 prefurait u AMR.....ili s nečim snimiti u AMR formatu...= Citat =:
Izvorno postao merlin10
BTW hvala za program...
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Ma možeš i sa MPT otvorit recimo WAV i prebacit u AMR. Kuzis ide to...radi,šljaka,fercera,dela, dejstvuje :)
Evo ja osobno probao. Jedino šta je AMR naprevljen ovim programom malo veći al jedi ga , nemo imat ovce i novce...
Ni meni neće...= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
vidim i ja da šljaka....fino....
BTW ipak je bolje imati novce, pa moš kupiti i ovce :)
onda je izgleda problem u fileu....evo radi ti ovaj što je merlin10 postao... i dosta je jednostavan, a imaš i mogućnost sa MPTom....= Citat =:
Izvorno postao Nyx