Kakti postoji verzija koja ima sve mogućnosti... jel itko zna išta o tome?
http://img.photobucket.com/albums/v2...ran/FEscr1.jpg
Printable View
Kakti postoji verzija koja ima sve mogućnosti... jel itko zna išta o tome?
http://img.photobucket.com/albums/v2...ran/FEscr1.jpg
to ja već imam...imaš negdje na "Bluetooth" forumu link za skinuti
verziju koja radi? možeš li mi mailati na ivan.curic@gmail.com?
za koji mob trebaš?
Čuj i ja bi trebo za N Gage ako to uopce moze na njemu raditi! Na magic_mix@net.hr :thumbup:
za nokiu 6630
na n-gage ne radi...a više nemam instalacijskog fajla za to pa ti nemogu poslat...potraži ovako:
odi na aivanet.com, na "search" pa upiši "blooover" i dobit češ ga
to je verzija koja je legalna... imaš i verziju sa kojom možeš slati sms-ove i pozive sa drugih mobova...
To je isti program... Informiraj se malo
Proggie je proof-of-concept i moguce je hacknuti samo Nokiu 6310i sa starim firmware-om
je, ali sam čuo rumor da postoji verzija koja radi zapravo, a ne samo proof-of-concept... a usto ide i taj screenshot... ili je to samo hoax?
Krivo si čuo. Ne može se provaliti u novije modele= Citat =:
Izvorno postao Punio4
pa program je prakticki beskoritan ako se moze provaliti smao u 2-3 uredaja opisana u nekom drugom threadu.
da se provaljivat. I u t610 i t630 i u pola symbian njoki, samo trebaš lansirati napad sa j2me moba, dakle 6600 i 6630. Onda radi. Ali je glupo to što je autor zaključao prog da se mogu zvati samo besplatni brojevi >< ja bi nekom htio nabiti račun od xyk kuna...
E pa zbog takvih budala je to i isključeno= Citat =:
Izvorno postao Punio4
@punio
Daj ne lupetaj...
Moze se provaliti samo u 6310i sa starim firmware-om...
A daj mi reci, sta 7610 nije j2me mob?
Program je napravljen sa svrhom da pokaze propuste BlueBug-a. Nije napisan da bi se s njime provaljivalo u mob.
A moze se sve to posmatrati i ovako.
Pametniji je onaj koji je napravio softver za bilo koji telefon danasnjice nego onaj koji je u stanju napraviti jedan program. Koji bi to bio raspad sistema za Nokiu kad bi tamo neki baja nasao propust i ugrozavao/iskoriscavao njihove potrosace.
ma ne moze se u 7610
Moze se vrtiti na 7610, ali ne mozes napadat 7610...
Kao sto rekoh, mozes napasti samo stari 6310i
da moze se vrtiti, ali cilj je napadati :))
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ima li tko blooover da mi posalje na adr. jadra@passagen .se havala
Code:h**p://aivanet.com/download.php?id=4862
Sta je tako tesko upisati u google "Blooover"?
i jel postoji koji program osim blooover-a s kojim mozes citat tude smsove, gledat ostale stvari u mobu, mozda cak i slat sms poruke preko blututa?
Ne... Cak ni sa blooverom to sve ne mozes