to ja već imam...imaš negdje na "Bluetooth" forumu link za skinuti
Kakti postoji verzija koja ima sve mogućnosti... jel itko zna išta o tome?
![]()
verziju koja radi? možeš li mi mailati na ivan.curic@gmail.com?
Čuj i ja bi trebo za N Gage ako to uopce moze na njemu raditi! Na magic_mix@net.hr![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
za nokiu 6630
to je verzija koja je legalna... imaš i verziju sa kojom možeš slati sms-ove i pozive sa drugih mobova...
To je isti program... Informiraj se malo
Proggie je proof-of-concept i moguce je hacknuti samo Nokiu 6310i sa starim firmware-om
je, ali sam čuo rumor da postoji verzija koja radi zapravo, a ne samo proof-of-concept... a usto ide i taj screenshot... ili je to samo hoax?
pa program je prakticki beskoritan ako se moze provaliti smao u 2-3 uredaja opisana u nekom drugom threadu.
da se provaljivat. I u t610 i t630 i u pola symbian njoki, samo trebaš lansirati napad sa j2me moba, dakle 6600 i 6630. Onda radi. Ali je glupo to što je autor zaključao prog da se mogu zvati samo besplatni brojevi >< ja bi nekom htio nabiti račun od xyk kuna...
@punio
Daj ne lupetaj...
Moze se provaliti samo u 6310i sa starim firmware-om...
A daj mi reci, sta 7610 nije j2me mob?
Program je napravljen sa svrhom da pokaze propuste BlueBug-a. Nije napisan da bi se s njime provaljivalo u mob.
A moze se sve to posmatrati i ovako.
Pametniji je onaj koji je napravio softver za bilo koji telefon danasnjice nego onaj koji je u stanju napraviti jedan program. Koji bi to bio raspad sistema za Nokiu kad bi tamo neki baja nasao propust i ugrozavao/iskoriscavao njihove potrosace.
www.mobilnisvet.com
ma ne moze se u 7610
Moze se vrtiti na 7610, ali ne mozes napadat 7610...
Kao sto rekoh, mozes napasti samo stari 6310i
da moze se vrtiti, ali cilj je napadati)
Izvorno postao khideg
ima li tko blooover da mi posalje na adr. jadra@passagen .se havala
Code:h**p://aivanet.com/download.php?id=4862
Sta je tako tesko upisati u google "Blooover"?
i jel postoji koji program osim blooover-a s kojim mozes citat tude smsove, gledat ostale stvari u mobu, mozda cak i slat sms poruke preko blututa?
Ne... Cak ni sa blooverom to sve ne mozes
Bookmarks