Mob koji ima položaj ekrana po mom ukusu (znači ako i mora imati bezele, onda neka ima dolje).
Iako, ovo je očigledna kopija MI Mix modela koji mi je i dalje prelijep dok ovaj odudara. Vjerojatno zbog koncepta da zadrže glavni zvučnik za razgovore.
04-08-2017 18:51
Vepar
za tu cijenu i takav hardver teško je prigovarat.predrasude su nešto sasvim drugo... :D
05-08-2017 07:04
Chief_Wolfinjo
istina, za to što nudi je super mob ;)
osim toga teško da je kopija jer sada ima još nekoliko drugih modela na isti način.
05-08-2017 13:51
Inovator
= Citat =:
Izvorno postao Vepar
za tu cijenu i takav hardver teško je prigovarat.predrasude su nešto sasvim drugo... :D
S tim da je Mi MIX višestruko skuplji...
06-08-2017 08:13
Chief_Wolfinjo
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
S tim da je Mi MIX višestruko skuplji...
mislim da mu je bila cijena oko 600$
dok Doogee Mix oko 180$
06-08-2017 11:39
walter66
Dodge Mix je odličan telefon , ne izgleda prevelik jer je bez rubova na tri strane .
Inače ne volim telefone veće od 5 incha , ovaj me se posebno dojmio , nemam
nikakvih prigovora na kvalitetu izrade i sam izgled .
Kod nas se isto može kupiti , a kad se izračunaju carinski troškovi i PDV ne isplati
se nabavljati iz Kine . Imao sam ga prilike isprobati jedno poslijepodne , radi na
njemu iGO Navigacija , a radi i Navigon bez problema , koji prije nije htio radit na
Dual SIM uređajima .
Cijena :2.199,00 kn u dućanu
Jamstvo: 12 mjeseci (servis osiguran)
Isporučivo: 1 dan
Cijena na rate :
12 x 183,25 kn | 24 x 98,04 kn
07-08-2017 14:39
razjaren
Slažem se da mobitel ne izgleda loše i da se za tu cijenu ne može ništa prigovoriti ( čak mi se sviđa) … no taj mobitel se ne može ni na kojoj razini uspoređivati sa sa Mi MIX ali baš ni po čemu ,od kvalitete izrade do performansi , specifikacija i antutu rezultata kao ni po kvaliteti kamere tako da razlika u cijeni stoji i mora je biti .
Samo moje mišljenje.
Nisam baš uspoređivao ovaj Doogee Mix kao kopijom Mi Mix , nakon ovoga što si napisao pogledao sam karakteristike
i na više sam mjesta vidio da piše kako su slični , odnosno da je ovaj iz naslova kopija . Sad i ja vjerujem u to . ali sama
cijena nije kopija nego je trostruka razlika . U pravu si ne mogu se uspoređivati , ipak je ovaj drugi malo jača marka i
spada flagship više klase .
U zadnje vrijeme proizvođači se natječu veličinom ekrana i količinom RAM_a , tako da je 2.5 incha postalo pravilo , a telefon
koji ima manje od 4 GB upada u nižu klasu . Neznam čemu tolika količina rama na tako malom uređaju i na "primitivnom"
OS_u kao što je Android , došli su do 6 GB , a očekuje se i 8 GB s 256 GB interne memorije . Desktop i "gaming" prijenosna
računala imaju toliko rama , a odrađuju puno zahtjevnije radnje .
07-08-2017 17:56
razjaren
@walter66
potpisujem sve što si rekao o pretjerivanju s tim rami-ma
Ali što je tu je, izbor je na kupcu ... na nama . No neka, mi koji volimo tehniku imao bar o čemu raspravljati a i ukusi su nam različiti tako da će uvijek biti nešto dobro nešto loše na bilo kojem mobu ili proizvođaču
07-08-2017 21:32
RAUL
Bolje mrvicu manje rama ali ekran da bude FHD
CZ Electronics M7 Sa*pphire
08-08-2017 07:58
Chief_Wolfinjo
= Citat =:
Izvorno postao razjaren
Slažem se da mobitel ne izgleda loše i da se za tu cijenu ne može ništa prigovoriti ( čak mi se sviđa) … no taj mobitel se ne može ni na kojoj razini uspoređivati sa sa Mi MIX ali baš ni po čemu ,od kvalitete izrade do performansi , specifikacija i antutu rezultata kao ni po kvaliteti kamere tako da razlika u cijeni stoji i mora je biti .
Samo moje mišljenje.
ne bih rekao da je Doogee MIX lošije kvalitete po pitanju kvalitete kućišta, ekrana, tipki i sl.. tu stvarno ne zaostaje puno ako zaostaje.
po pitanju hardvera isto ne zaostaje puno... a da ne pričam o antutu rezultatu koji je krajnje nebitan. imao ja mobitel koji ima 100K score, ili 50k
tak je svejedno. jer s i jednim i drugim mobitelom mogu raditi što god želim. jedina ajmo reći zamjerka je HD ekran, koji bi mogao biti full hd
ali jednom kad ga vidiš u stvarnosti možeš vidjeti da nema velike razlike.
11-08-2017 17:43
walter66
Pojavila se još jedna verzija sličnog telefona , s normalnom količinom memorije i niskom cijenom !?
Sada , dali je kopija od uređaja iz naslova ili Mi Mix_a ... neznam !?