Problemi i natezanje oko jamstva - efox/coolicol njemacka
Pozdrav,imam problema sa debilno-imbecilno kompaninom zvanom efox,njemacka podruznica.
Naime,narucio sam letv x800 u 6/2016 za 190 eura i mjesec dana kasnije krenuli problemi sa punjenjem,rekoh necu slati i tamo oko desetog mjeseca krenuli problemi sa kapacitativnim tipkama ( ne svijetle ),bijele fleke po ekranu,kontaktiram i kazu salji u njemacku.
Posaljem 09.12,slanje skoro 120 kn,jave da su zaprimili i tu krece cirkus i natezanje sa debilima.
Popravak kao nije moguc,nude mi rabljeni u zamjenu,uredno odbijem jer hocu novi i evo nikako na zelenu granu.
Nude mi *ranja kao umi,blackview i te neke znj marke i to rabljene,a vrijednost novih je 100-120 eura,kupon za popust 20 eura ili da platim 30 eura za novi.
Probao sam refund preko paypala,dobio od*eb lagano,poslao sam primjedbu europskoj komisiji valjda za zastitu potrosaca,no ne polazem velike nade u to.
Sta raditi,kome se obratiti da dobijem svoj uredaj nazad ili dostojnu zamjenu,kompanija ima sjediste u njemackoj pa ih hvata "njemacki" zakon.
Vise sam lud iskreno