Pozdrav
Nedavno sam kupio navigaciju Prestigio Geovision Tour 2. Ne svidja mi se Navitel koji je dosao tvornicki pa bi htio instalirati iGo primo ali na forumu ne uspijevam naci za 1024X600
Na uredjaju je android 6,0
Printable View
Pozdrav
Nedavno sam kupio navigaciju Prestigio Geovision Tour 2. Ne svidja mi se Navitel koji je dosao tvornicki pa bi htio instalirati iGo primo ali na forumu ne uspijevam naci za 1024X600
Na uredjaju je android 6,0
prije nego ista radis na uredjaju napravi backup !!
i spremi na pc , za svaki slucaj , a takodjer i od navitela , skinuti imas tu na forumu , nextgen , ili igo_basarasoft !
= Citat =:
Hvala na brzom odgovoru
uspio sam vec naci igo za android i prilikom prvog pokretanja prijavi ovu gresku
Missing or incomplete folder:
/data/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient/sys.txt: open failed EACCES (Permission Denied)
http://prntscr.com/dyf46w ovaj folder kopirao u root uredjaja /root/igo
instalirao iz file managera
i pokrenuo
procitaj tu
Da može biti do toga , problem je što instalacija ne prepoznaje Tvoj uređaj i nije mogla napraviti sys.txt , možda je taj iGO nešto starije izdanje .
Deinstaliraj kompletnu aplikaciju , ručno izbriši sve ostatke iz foldera iGO , a ja ću Ti na PP poslati iGO NextGen .
Folder se mora zvati iGO_World , imaš unutra sys.txt i dvije APK datoteke , ako ostaviš postojeći sys.txt onda pokreni " iGO_Navigation_9.18.27.682862_no.make.sys.apk "
U slučaju da ne radi deinstaliraj aplikaciju zatim izbriši sys.txt i probaj ponovo sa " iGO_Navigation_9.18.27.682862_make.sys.apk "
Probaj ovo što sam napisao pa napiši na koji je način proradilo .
Tu greškicu je i meni izbacilo na telefonu , greška je u branding.zip , ali radi toga će svejedno dobro radit .
Možeš probati i Navigon Navigator Amazon , stavi i njega na internu memoriju i trebao bi te pitati gdje hoćeš instalirati na int.SD ili Ext.SD (poslano na PP)
APK datoteku stavi u folder Download i od tamo ručno pokreni instalaciju , moraš imati uključen WiFi i GPS (lokaciju) , karte koje izabereš i sve ostalo ide iz aplikacije .
Pita li te za registraciju ili slanje anonimnih podataka kartografu klikni na NE . Karte su na Navigonu vrlo kvalitetne , a navigacija radi odlično .
L.P.
Uredjaj je fenomenalan (za slucaj da treba djecu u autu smiriti idealan je jer se moze korisiti i kao tablet (lol na neki nacin i jeste tablet)
7'' zaslon mu je veliki plus a i nema trzanja aplikacije prilikom rada
Do sada sam ga korisito samo na loko voznji ali vidjecemo kako ce se pokazati dalje.
Navitel koji dodje instalin na njemu je(moje misljenje) srednja zalost Vjerovatno je razlog sto oduvijek koristim iGo pa nisam navikao.
Uredjaj je kupljen u Asbisu (preko firme)
btw uredjaj ima 2 kamere nisam jos pokusao snimati za vrijeme voznje ali testiram i to pa postam iskustvo
+ dual sim + utor za memory karticu
op
uredjaj je nemogu povezati direkt sa racunarom iz nekog razloga moram sam prebaciti fajlove na mc pa sa nje na uredjaj
Zahvaljujem na odgovoru.
Znači nema ga još u maloprodaji u Hr.
Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk