večer
kćer mi dobila na poklon navedeni mob i sada me zanima dal ima koja app za njega da se videa sa yubita konvertiraju u mp3 format i da se ta pjesma konvertirana stavi za dolazne pozive
Printable View
večer
kćer mi dobila na poklon navedeni mob i sada me zanima dal ima koja app za njega da se videa sa yubita konvertiraju u mp3 format i da se ta pjesma konvertirana stavi za dolazne pozive
Pokusaj sa Mp3 Tube,mozes skinuti mp3 sa youtube,i napraviti ringtone u trajanju od minute.
Inace za ringtone postoje posebne aplikacije,ili dodaj preko usb pc veze mp3 u mobitel,obavezno vrijedi pravilo da se mora sa radne povrsine mp3 kopirati u mapu ringtones,inace mob ne vidi file.
Preko pc mislim da je najbolje rjesenje,mozes skinuti puno mp3 i ringtonesa,i odaberi sto zelis i ubaci u mob,za slusanje u mapu music.
Ako ti mob ne vidi pjesne u music folderu,skini tag editor iz trgovine i urefi pjesme,nakon toga ih vidi.
Sto mozes..microsoft restriction protiv piratstva...
Rightone maker skineš s trgovine na mobu i tu ubacis pjesmu i on ti napravi da tako zvoni na dolazim pozivima. youtube to mp3 imas isto par aplikacija po trgovini skini koju hoces sve ce odradit posao
Skini aplikaciju "ZEDGE"....možda nađeš nešto za sebe....
zanima me da li se na ovaj mobitel ubaciti iptv lista,ja ga imam ali pojma nemam