večer
kćer mi dobila na poklon navedeni mob i sada me zanima dal ima koja app za njega da se videa sa yubita konvertiraju u mp3 format i da se ta pjesma konvertirana stavi za dolazne pozive
večer
kćer mi dobila na poklon navedeni mob i sada me zanima dal ima koja app za njega da se videa sa yubita konvertiraju u mp3 format i da se ta pjesma konvertirana stavi za dolazne pozive
Pokusaj sa Mp3 Tube,mozes skinuti mp3 sa youtube,i napraviti ringtone u trajanju od minute.
Inace za ringtone postoje posebne aplikacije,ili dodaj preko usb pc veze mp3 u mobitel,obavezno vrijedi pravilo da se mora sa radne povrsine mp3 kopirati u mapu ringtones,inace mob ne vidi file.
Preko pc mislim da je najbolje rjesenje,mozes skinuti puno mp3 i ringtonesa,i odaberi sto zelis i ubaci u mob,za slusanje u mapu music.
Ako ti mob ne vidi pjesne u music folderu,skini tag editor iz trgovine i urefi pjesme,nakon toga ih vidi.
Sto mozes..microsoft restriction protiv piratstva...
Rightone maker skineš s trgovine na mobu i tu ubacis pjesmu i on ti napravi da tako zvoni na dolazim pozivima. youtube to mp3 imas isto par aplikacija po trgovini skini koju hoces sve ce odradit posao
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Skini aplikaciju "ZEDGE"....možda nađeš nešto za sebe....
zanima me da li se na ovaj mobitel ubaciti iptv lista,ja ga imam ali pojma nemam
Bookmarks