-
video zapisi
Pozdrav!
Uzasno mi steka svaki video koji pokusavam na feisu ili bilo gdje drugdje otvorit. Imam mobitel gsmart,dupli procesor,8 piksela kam.....uglavnom su u ducanu rekli da je dobar mob. Zasto onda toliko steka. Nemoguce je 3sek.gleda ,a da ne stane. Postoji li kakav program ili rijesenje?
Unaprijed hvala
-
eventualno neki program koji će zaustavit pozadinske programe poput "battery doctora" ili nekog memory boostera, a s druge strane se možda samo radi o sporoj konekciji ako stalno zapinje i učitava video koji gledaš
-
Imam bateri doktor. Jel se kaj moze uciniti po pitanju spore konekcije. Sto to tocno znaci,konekcija
-
Brzina interneta, facebook aplikacija je sama po sebi teska radi svih reklama i opcija koje startaju sam pokretanjem aplikacije. Probaj ako nisi u postavkama onemoguciti automatsko pokretanje videa jer i to guta memoriju a probaj se konektirati na face preko browsera koji koristis umjesto aplikacije pa vidi radi li video tamo uredno
-
Kako zatvaraš aplikacije, tapneš samo po back tipki ili ih još gasiš i iz pozadine? Da li ti je to prvi Android? Koji točno model imaš?
-
Hm...nije prvi android,ali i prosli mi je stekal. Iz aplikacija jednostavno izadem. Bas ne kuzim taj rijecnik. Kako da idem preko browsera na feis? Sto je to broqser i gdje mi stoji. Ajmo to ovako rec. Dosta toga sama skuzim,ali ne razumijem te strucne nazive. Mozda znam kaj je browser,ali ne znam da se tako kaze. Juce sam u postavkama maknula neku kvacicu kod automatskih azuriranja i gledala cjeli dan bez stekanja,a danas opet. Mozda ima veze kaj sam sad preko mobilne mreze,a doma sam preko bezicnog interneta
-
Hajde skini speedtest aplikaciju iz storea, pa napravi test na mobilnoj mreži i na wlanu te napiši ovdje rezultate.
-
Skinula sam speed test,ali on samo ocitava i nikako da izmjeri. Pise begin test,vidi se da radi al nikako da ocita. Mozda ja ne znam kako se to koristi. Ja sam samo otvorila i on je poceo ocitavat al nikako da zavrsi. Ukljucen je mobilni internet
-
Hajde napravi screenshot kada pokreneš testiranje na speedtestu (screenshot možeš napraviti ako istovremeno stisneš i držiš tipku za paljenje i stišavanje tona)
-
Jesam. I onda se uslikalo i otislo u galeriju. Ne znam zasto mi nece izmjeriti brzinu
-
Ne mogu vjerovat. Instalirala sam radio i nema tona. To mi se na prijasnjim mob.nije dogadalo. Molim one koji imaju strpljenja da mi probaju rijesiti problem. Hvala
-
Browser je preglednik kojeg koristis za surfanje netom chrome mozilla i dr. Jesi li kliknula na begin test da krene s mjerenjem? Za radio nemam pojma ali da bi radio pretpostavljam da slusalice trebaju biti ukljucene jer sluze i kao antena osim ako mob nema svoju, screen shot uvijek ide u galeriju a postaj ga ovdje da pokusamo pomoci